Wednesday, October 31, 2018

بررسی سایت برای بدست آوردن رتبه مناسب در موتورهای جستجو

بررسی سایت
موتور جستجو ابزاری است که کاربر به کمک آن سایت های دلخواه خود را می یابد. راههای بسیاری برای یافتن سایت ها وجود دارد اما موتورهای جست وجو همواره راه کار اساسی اند. بسیاری از کاربران دریافته اند که در اغلب موارد ده رتبه ی اول نتایج جست وجو می تواند خواسته ی آنها را برآورده سازد. امروزه کسب و کار آنلاین به شدت با مسئله رتبه بندی در موتورهای جست وجو هماهنگ شده است و همه ی سایت ها برای کسب رتبه های بالا تلاش می کنند. اجرای یک برنامه موفق بازاریابی با موتورهای جست و جو، بدون یک ساختار و زیربنای مستحکم در سایت اصولا با شکست همراه خواهد بود.

بررسی سایت برای بدست آوردن رتبه مناسب در موتورهای جستجو:

بررسی سایت و سئو

ارزیابی موفقیت

بررسی نتایج فعالیت ها باید همواره مدنظر باشد. در واقع شما باید بدانید که وضعیت کنونی سایت شما با ماه گذشته چه تفاوت هایی کرده است. برای ارزیابی نیاز به معیارهایی دارید که در ادامه توضیح داده شده اند.

رتبه ها

همواره رتبه های خود را در سه موتور جستجوی برتر ثبت و مقایسه کنید (گوگل، یاهو و بینگ). ببینید با کلمات کلیدی رتبه های شما افت کرده یا بالاتر رفته است. اگر از ۳۵ به ۶۱ افت کرده اید، افسرده نشوید و هم چنین اگر از ۲۳ به ۱۷ رفته اید، ذوق زده نشوید(هر دو حالت برایتان خوب نیست!) سئو پروسهای بلندمدت است. حوصله کنید و با نگاهی به آینده حرکت کنید.
برای یافتن رتبه ی سایت خود می توانید از ابزار وب و یا نرم افزارهای زیادی استفاده کنید. اما روش من این گونه است: از هیچ نرم افزاری استفاده نمی کنم. همهی رتبه ها دستی کنترل می شود. برای هر عبارت اگر سایت خود را تا رتبه ۵۰ نیابم، فرض می کنم رتبه آن ۱۰۰۰ است. زیرا رتبه ی ۵۰ و بالاتر از آن ترافیک بسیار کمی برای سایت ایجاد می کند و بهتر است همان ۱۰۰۰ نگریسته شود.
به نظرم در ابتدا در گیر رتبه سایت خود نباشید. همه ی کارهای لازم را انجام دهید، مدتی صبر کنید و بعد شروع به بررسی وضعیت کنید. اگر سایت شما تازه راه افتاده است باید کمی بیشتر صبور باشید. گوگل و بقیه برای تصمیم گیری درباره سایت شما به سیگنال های بیشتری نیاز دارند. برای یافتن ابزار مناسب عبارت check your ranking را در گوگل جست وجو کنید.

محتوا

محتوا همواره بررسی کنید که گوگل چه تعداد صفحه از سایت شما را خوانده است. آیا محتوای اخیرا اضافه شده را خوانده است؟ آیا محتوای جدید را زود به زود میخواند؟ نحوه ی دیده شدن صفحات سایت را در نتایج جست وجو ببینید. یعنی عنوان صفحه و متنی که زیر آن قرار می گیرد.
کیفیت نمایش سایت شما در نتایج بهتر است یا سایت رقیب شما؟ آیا آن چه از سایت شما نشان داده میشود کاربر را تشویق به آمدن به سایت می کند؟ یعنی به کسی که دنبال خرید جوراب پشمی است مشخصاتی از جوراب داده می شود یا داستان حسین کرد شبستری برایش نقل می گردد؟ همیشه وضعیت نمایش در نتایج را بررسی و بهتر کنید؛ بهتر از قبل و بهتر از رقبا.
بررسی سایت و بهینه سازی

سایت های ارجاع دهنده ترافیک

بررسی کنید که چه سایت های جدیدی بیننده به سایت شما ارجاع داده اند. هم چنین بررسی کنید که میزان ترافیک ارسالی از سایت هایی که قبلا لینک داده اند کم شده است یا زیاد. میزان ترافیک سایت چه تغییری کرده است. کم شده است یا زیاد؟ بازدید صفحه بیشتر شده است یا کاربر یکتا؟ برای بررسی ترافیک سایت پیشنهاد می شود از Google Analytics استفاده نمایید.
سایر ابزار تحلیل آمار نیز قبلا معرفی شده اند. این کار برای من ترکیبی از Alexa Analytics و آماری است که خود سیستم مدیریت سایت در اختیارم قرار داده است. البته تحلیل لاگ سرور(Server log) هر چند ممکن است زمان بر باشد، همیشه مد نظر قرار گیرد. همواره به یاد داشته باشید اگر محتوای مناسبی منتشر کنید، دیگرانی هستند که به شما لینک کنند. مطمئن باشید افراد بسیاری «یک یا دو هزار و یک» را می خوانند.

لینک

اگر تلاش مداومی برای افزایش تعداد لینک ها دارید باید گزارش منظمی از آن نیز داشته باشید. پیچ رنک سایتها و صفحاتی که لینک داده اند را همواره با ماه سال قبل مقایسه کنید. باید ببینید که آیا تلاش شما جواب داده است یا خیر؟ برای بررسی پیش رفت خود در افزایش تعداد لینکها از منابع زیر استفاده کنید:
Google Webmaster Tools Bing Webmaster Tools
یا خیلی ساده عبارت زیر را در گوگل جستجو کنید:
Link:yoursite.com

فروش

آیا همزمان میزان تماسها، فروش سایت و یا تقاضا از سایت و یا میزان جلسات برای فروش افزایش یافته است؟

هزینه ها

با چه هزینه ای ترافیک سایت، تعداد لینک ها و فروش افزایش یافته است؟ آیا افزایش هزینه با افزایش فروش جبران شده است؟

اهداف

در گوگل آنالیتیکس می توانید صفحاتی را به عنوان هدف(Goal) تعریف ارزیابی موفقیت در نظر بگیرید.
دقت کنید و میزان مراجعه به آنها را به عنوان معیاری برای بعد از بررسی همه ی موارد فوق باید متناسب با پیشرفت ها و پسرفت ها استراتژی خود را اصلاح کنید. از تغییر عبارت های کلیدی گرفته تا زمانی که صرف بالا بردن تعداد لینکها می کنید. تلفیق موارد فوق با نتیجه ی بررسی جداگانه آمار سایت می تواند بسیاری از مشکلات موجود در سایت و کسب و کار وابسته به آن را نمایان سازد و البته به کمک آن نیز می توان دلایل مناسبی برای مشکلات و ایده هایی برای رفع آنها یافت.
منبع: بک لینک

Sunday, October 28, 2018

نکاتی مهم در بهینه سازی سایت که باعث افزایش رتبه در گوگل می شود

افزایش رتبه سایت
افزایش رتبه سایت در گوگل هنگامی رخ می دهد که سایتتان را بهینه سازی کرده باشید همه نکته ها را در آن رعایت کرده باشید. حال چگونه میتوانیم رتبه سایت خود را بالا ببریم؟
برای اینکه بتوانید رتبه یک صفحه را به رتبه اول گوگل برسانید، رتبه صفحه، شاخص بسیار مهم و خوبی برای عملکرد آن می باشد. عواملی چون کیفیت محتوا، استراتژی سئو سایت، لینک ها و میزان بازدیدکنندگان یک صفحه و … در رتبه سایت تاثیر بسازایی دارند. اگر در این عوامل پیشرفت داشته باشید باعث بالا رفتن رتبه سایت شما می شود.

نکاتی که باعث افزایش رتبه سایت شما در گوگل می شود:

1-تولید محتوای مناسب و با کیفیت

مهم ترین عامل در رتبه بندی سایت محتوای آن می باشد. اگر محتوای سایت شما بروز و جدید باشد نسبت به سایت ضعیف تر بازدیدکنندگان بیشتری خواهد داشت. ایجاد یک محتوای با کیفیت ساده نیست.
سایت خود را به طور منظم  با نوشتن مطالب بروز رسانی کنیدسایت های که خود را بروز نمی کنند با افت رتبه در گوگل مواجه می شوند.حداقل هفته ای یک بار سایت خود را بروز رسانی کنید.
اطمینان حاصل نمایید که محتوایی که تولید می کنید با عبارات و کلمات کلیدی سایت شما هماهنگ است. اگر کاربری وارد سایت شما شود و مشاهده کند که نوشته با آنچه که در جستجوی سایت شما دیده مطاقبت ندارد سریع از سایت شما خارج می شود که این باعث جریمه شدن سایت شا می شود.
افزایش رتبه سایت و بهینه سازی

2-بهینه سازی صفحات سایت

صفحات سایت خود بهینه سازی نمایید. نوشته شما باید از نظر کلمات کلیدی به کار برده شده بهینه سازی شود. بهترین راه این است که عنوان نوشته شما با محبوب ترین عنواین جستجوی گوگل که مرتبت با عنوان نوشته شما نیز می باشد مطاقبت داشته باشد.
از بکار گیری به از حد کلمات کلیدی در نوشته ها و سایت خود پرهیز کنیدگوگل این روش را شناسایی کرده و باعث افت سایت شما می شود.
بک لینک بسازید. هنگامی که موتورهای جستجو می بینند که کاربران دیگر از سایت های مختلف وارد سایت شما میشوند رتبه سایت شما را افزایش خواهد یافت. هر چه سایت شما بیشتر معروف باشد، رتبه سایت شما بالاتر خواهد رفتشما با کامنت گذاری، اضافه نمودن لینکی که در هنگام ثبت نام در آن سایت انجام داده اید، ارائه مطالب به دیگر سایتها و لینک دادن به سایتتان با استفاده از نوشته ها، می توانید بک لینک بسازید.

3-سایر بهینه سازی های مهم

برای سایت خود نقشه ایجاد کنید. نقشه سایت یک فایل متنی می باشد که صفحه های سایت شما را نمایش میدهد. این فایل باعث می شود ربات ها همه لینک ها و نوشته های سایت شما را ساده پیدا کرده و اهمیت آن ها را نیز تعریف نمایند. سایت های زیادی وجود دارند که میتوانند نقشه سایت را برایتان بسازند البته خود شما نیز می توانید این کار را انجام دهید.
اگر میتوانید سایت خود را ترجمه کنید و یا با استخدام مترجم اینکار را انجام دهید .داتشتن چند زبان در سایت شما باعث افزایش بازدیدکنندگان سایت شما و افزایش ترافیک سایت شما نیز می شود.
فید RSS را برای خود بسازید. یک RSS تعداد کاربران و بازدیدکنندگان سایت شما را افزایش می دهد و مخاطبان و کاربران کنونی را نیز حفظ می نمایداینکار باعث افزایش ترافیک سایت و بالا رفتن رتبه شما می شود.
افزایش رتبه سایت و سئو

4-افزایش رتبه سایت با اشتراک گذاری نوشته ها در شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی فعال باشید. شبکه های اجتماعی باعث گسترش بک لینک و جذب مخاطبان برای سایت شما می شود. اگر نوشته های سایت شما با ارزش باشند کاربران شبکه های اجتماعی به سایت شما لینک خواهند داد. این کار باعث افزایش ترافیک سایت و در نهایت بالا رفتن رتبه در موتورهای جستجو می شود.
کاربران شبکه های اجتماعی باید متقاعد بشوند که لینک سایت شما را دنبال کنند. لینک سایت شما باید در بین لینک های دیگر خبری متمایز باشد تا کاربران این تفاوت را احساس کنند تا لینک سایت شما را دنبال کنند.
منبع: بک لینک

نکات کلیدی که در راه اندازی سایت برای کسب و کار اینترنتی خود باید به آنها توجه کنیم

راه اندازی سایت
اگر برای ایجاد یک کسب و کار اینترنتی و طراحی سایت برای آن می باشد توصیه می کنیم به این پنج نکته کلیدی برای ایجاد و راه اندازی یک سایت دقت داشته باشید. مواردی که شاید ابتدایی به نظر بیاید ولی در اساس اصلی ترین موارد برای ایجاد یک کسب و کار اینترنتی موفق برای سایتی است که میخواهید آن را طراحی کنید.

1- نقش محتوای مناسب در بازاریابی اینترنتی

تولید یک محتوای با کیفیت اول قدم برای داشتن یک سایت موفق است. بر اساس آمار به طور میانگین کاربران فقط 8 ثانیه برای دیدن سایت وقت صرف می کنند. علت اصلی اینکه کاربران وقت بیشتری را برای مشاهده سایت صرف نمیکنند هم همان محتوای بی کیفیت سایت می باشد.
کاربران وقت خود را برای دیدن سایتی که محتوای بی شمار و گیج کننده دارد را صرف نمی کندپس اگر میخواهید کاربران بیشتری را جذب کنید کاری کنید که سایت شما با دیگر سایت ها متفاوت و محتوای مناسب و با میفیتی داشته باشد. اگر از محتوای بازاریابی به درستی بهره ببرید نه تنها کاربران زمان بیشتری را در سایت شما می مانند بلکه در ارتقای سایت شما در بین موتورهای جستجو منجر می شود.

حفظ سادگی متن

از مهم ترین اصل هایی که برای تولید محتوای یک سایت باید در نظر بگیرید، حفظ سادگی متن می باشد. یک سایت شامل قسمت‌های مختلفی مانند صفحه اصلی، مقالات و نوشته ها، تماس با ما و قسمت  های دیگر و متفرقه است. دقت داشته باشید که تنها برای قسمت های که دارای اهمیت زیادی است مانند صفحه اصلی سایت باید متن های طولانی نوشته شود و اصول اصلی بازاریابی محتوا را رعایت نمایید و در بقیه قسمت ها مثل درباره ما، فقط به اطلاعات کوتاه و مختصر بپردازید.
در صفحات سایت خود از متن های طولانی استفاده نکنید به دلیل اینکه امکان دارد مخاطبان ان را نخوانند. محتوا مناسب و با کیفیت مهم ترین نقش را در طراحی یک سایت موفق دارد.
راه اندازی سایت و سئو

سبک و لحن سایت

نکته دیگری که باید به آن توجه کرد، سبک و لحن سایت می باشد. به عبارتی نوع ادبیاتی که برای نوشتن و تولید محتوا در سایت استفاده می نمایید  باید مطابق با مخاطبان و کاربران سایت، لحن رسمی یا خودمانی داشته باشد. به عنوان مثال صفحات سرگرمی در شبکه‌های اجتماعی از لحن رسمی هیچ وقت استفاده نمی کنند چون کاربر و مخاطب بیشتر آن‌ها اغلب از رده سنی جوان و نوجوان می باشند و با ادبیات کتابی کمتر ارتباط برقرار می‌کنند. البته برعکس این موضوع هم وجود دارد و یک خبرگزاری هیچ وقت نمیتواند از ادبیات غیر رسمی برای منتشر کردن خبرها استفاده کند.

2- طراحی لوگو

لوگو سایت  به طور قطع هویت اصلی برند شما می باشد. دقت داشته باشید که لوگو، تنها قسمت ثابت و بسیار مهم در کسب و کار شما می باشد که در کارت ویزیت، فروشگاه و مهم ترین آن طراحی سایت به طور یکسان و دقیق به یک شکل تکرار می‌شود. این دلیل به فقط کافی نمی باشد که به اهمیت طراحی لوگو پی برد. طراحی یک لوگوی مناسب کسب و کار شما کار ساده‌ای نمی باشد ولی دلیلی هم وجود نخواهد داشت که اولین طرحی که برای لوگو به ذهن‌تان می‌رسد را برای لوگو سایت انتخاب نمایید. وقت بیشتری برای طراحی لوگو صرف کنید و از طراح‌های حرفه ای کمک بخواهید. حتما نتیجه مناسبی می‌گیرید.

3- انتخاب دامنه

نام دامنه تنها آدسی می باشد که کاربران به وسیله آن به سایت شما دسترسی پیدا می کنندسعی کنید یک نام دامنه ساده انتخاب نمایید که بیشتر در ذهن کاربر می ماند. دامنه اگر طولانی باشد، فراموش نکردن آن بسیار سخت می باشد. پس لازم می باشد قبل از طراحی سایت، به انتخاب یک نام دامنه مناسب فکر کنید.
راه اندازی سایت و بهینه سازی

چه پسوندی برای سایتمان انتخاب نماییم؟

شاید نوع پسوند تاثیری در بهینه سازی سایت و همینطور امتیازی را که سایت از موتور‌های جستجوکسب میکندندارد اما بهترمی باشد که برای کسب و کار‌های تجاری از پسوند .com استفاده شود. این پسوند مخفف عبارت Commercial می باشد که به معنای تجاری/بازرگانی که پر استفاده ترین پسوندی است که در محیط وب با آن روبرو می شویم.

چی کاری می توانم انجام بدهم اگر دامنه مورد نظرم با همین پسوند، قبلا ایجاد شده است؟

میتوانید همان دامنه را با پسونندی متفاوت و دیگر انتخاب کنید ولی دقت داشته باشید اگر دامنه شما تکرای باشد، باخورد مناسبی برای مشتری نخواهد داشت به همین منظور کمی بیشتر فکر کنید و دامنه‌ای انتخاب نمایید که در عین جذابیت و سادگی، برای مخاطب هم تازگی داشته باشد.

4- تاثیر تصویر مناسب در جذب کاربرو مخاطبین

تمکان دارد فکر کنید انتخاب عکس مناسب، تاثیر چندانی در طراحی سایت نخواهد داشت ولی اگر واقعاً اینگونه فکر می‌کنید کاملا اشتباه است چون استفاده از تصویر مناسب، تاثیر شگفت انگیزی در جذب مخاطب دارد. خیلی از افراد مطالب طولانی را نمیخوانند حتی اگر محتوای مناسب و جذابی باشد. اما تصاویر مناسب نه تنها مخاطب را جذب می‌کند بلکه می‌تواند فردی که از طریق لینک‌های خارجی وارد وب‌سایت شده را به یکی از مشتریان سایت هم تبدیل کند.

5- سایت شما همیشه نیاز بازنگری و توسعه دارد

طراحی یک سایت بیار سخت است و امکان دارد زمان زیادی را صرف آن کنید. قبل از شروع به کار به دیگر سایت ها هم سر بزنید. نمونه‌های خوب را مشاهده و از انها الگو بگیرید .
از افراد متخصص مشورت بگیریدو تلاش کنید سایت شما با دیگر سایتها متمایز باشد. انتخاب تصویر خوب، محتوا مناسب و جذاب و تجربه کاربری تاثیر فوق العاده‌ای در جذب مخاطب دارد. طراحی سایت را به گونه ای انجام دهید که جستجو در صفحات مختلف به راحتی انجام گیرد و کاربری که به دنبال یک نوشته خاص در سایت شما می باشد، به سادگی آن را بیابد. سایت های رقیب را همیشه رصد کنید و آن ها را زیر نظر داشته باشید.
منبع: بک لینک

Saturday, October 27, 2018

سایت ریسپانسیو(Responsive) و تاثیر آن در بهینه سازی سایت

سایت ریسپانسیو(Responsive)
Responsive design به معنای طراحی یک سایت برای نمایش دادن مناسب در همه جستجوگرها و هر دستگاهی که کاربر از آن  استفاده میکند می باشد. در این روش ظاهر سایت به دستگاهی که کاربر از ان استفاده میکند تغییر کرده و بقیه قسمت های سایت متناسب با آن تنظیم می شود. تا پنج سال گذشته هیچ گوشی موبایل هوشمند، تبلت و گجت های متنوع نبود احتیاجی به Responsive design نبود اما با آمدن مدل های مختلف دستگاه ها و استفاده کاربران از آنها ریسپانسیو سایت بسیار پراهمیت شد.
سایت ریسپانسیو(Responsive) سایتی است که خود را با دستگاهی که کاربر از آن استفاده میکند مطابقت داده و سایت را در دستگاه کاربر نشان می دهد. با زبان ساده تر، سایت‌های که ریسپانسیو هستند در دستگاه‌های متفاوت مثل: موبایل، تبلت و یا کامپیتر‌های رومیزی به گونه های مختلفی نشان داده می شود. حتما تجربه اینکه از لب تاپ خود وارد سایت ها شوید را داشته اید. ولی وقتی که با موبایل خود وارد همان سایت می شوید، آن سایت را با ظاهری متفاوت تر از آنچه که با لب تاپ می دیدید برای شما به نمایش در می آید و آن را به طور دقیق یکسان با تبلت و یا موبایل مشاهده کرده اید.
سایت ریسپانسیو(Responsive) برای سئو

سایت ریسپانسیو(واکنش‌گرا) و نقش آن در بهینه سازی سایت

در دوره ای که استفاده از گوشی های هوشمند برای جستجو در اینترنت  بسیار رواج پیدا کرده ، سایت‌های ریسپانسیو با بالا بردن کیفیت سایت ها می‌توانند به بهینه سازی سایت و بالا بردن رتبه شما در موتورهای جستجو کمک شایانی کنند.
با توجه بیشتر به آمار بدست آمده، تعداد استفاده کنندگان از گوشی های هوشمند در ایران نزدیک به 40 میلیون نفر می باشد که  با این روند صعودی پیش‌بینی می‌­شود تا 4 سال دیگر از تعداد به 75 میلیون نفر نیز برسد. بدین ترتیب اگه می خواهید آن کاربرانی که با دستگاه های مختلف به سایت شما می آیند را از دست ندهید، ریسپانسیو سایت را از اصلی ترین الویت های خود قرار بدهید.
گزارشات اخیر گوگل در مورد سئو سایت گواه بر اهمیت بسیار زیاد ریسپانسیو و بهینه سازی سایت  برای موبایل ها و تبلت ها می باشد. یکی از مواردی که برای گوگل و سئو سایت مهم است نسخه موبایل آن می باشد و همین موضوع نشان از آینده ای روشن برای سایت‌ هایی که آنلاین هستند می باشد که باید همه آنها برای دستگاه‌های مختلف کاربران بهینه شوند.

تاثیر سایت ریسپانسیو بر بازاریابی اینترنتی

یکی از موضات مهم، ترافیک بسیار بالای تبلیغات آنلاین در سایت‌ها و فروشگاه‌هایی  می باشد که با فروشگاه‌ساز ایجاد می شوند و بسیاری از معایب بعد از طراحی سایت خود را نشان می دهد. به طور معمول  بعد از طراحی سایت  تبلیغات و تولید محتوا شروع می‌شوند و حجم بسیار بالایی از کاربران را به سایت روانه می کند.
نکته بسیار مهم این است که بیشتر این ترافیک از طریق دستگاه ها و گوش های هوشمند به سایت روانه می شوند. حالا تصور کنید همه این کاربران وارد سایتی شوند که ریسپانسیو نیست.به همین خاطر خیلی از کاربران سایت را ترک می کنند که این امر باعث افزایش Bounce rate سایتو کاهش کیفیت و رتبه شما در موتورهای جستجو می شود.
سایت ریسپانسیو(Responsive) برای بهینه سازی سایت

سایت ریسپانسیو(Responsive) و مزایای آن

پویایی سایت

یکی از مزیت های مهم سایت های ریسپانسیو نسبت به سایت های معمولی و قدیمی، نمایش همه قالب ها واجزای سایت و محتویات آن به کاربر درقالب و ابعاد کوچکتر می باشد. شاید با خود بگویید کاربران با کوچک یا بزرگ کردن ابعاد سایت در دستگاه هوشمند خود می توانند سایت را ببینند و از سایت شما استفاده کنند ولی زمانی که کاربران به سایت شما مراجعه می کنند می خواهند هر چه سریعتر به محتویات و خدماتی که در سایت شما است دست پیدا کنند که ریسپانسیو سایت در اینجا از اهمیت زیادی برخوردار است که کاربر می توانند در دستگاه خود سایت شما را در سایز و قالب کوچکتر به طور یکسان ببیند.
به طور مثال اگر کاربری دستگاهی با ابعاد 7 اسنچی داشته باشد سایت شما را در دستگاه 7 اینچی خود با تغییراتی مانند سایز کوچکتر و قالب و اندازه ای متناسب با دستگاه خود با همان منو ها و ابزارها می تواند به طور یکسان مشاهده کند.

ویژگی های سایت ریسپانسیو

در زمان به اجرا در آوردن یک سایت ریسپانسیو خواهید توانست قسمتی از سایت را با توجه به نظر خود در دستگاه های موبایل  نمایش ندهید و جای آن موارد مورد نظر خود را قرار دهید.  به طور مثال اگر برای سایت خود یک نرم افزار اندروید و یا IOS طراحی کرده باشید، خواهید توانست سایت خود را مطابق با نسخه‌های تبلت و یا موبایل به نمایش بگذارید و کاربران  خود را به نصب نرم افزار تشویق نمایید.
سایت ریسپانسیو(Responsive) برای بهینه سازی سایت

افزایش یافتن سرعت بارگذاری سایت با ریسپانسیو

از مزیت های دیگری که سایت های ریسپانسیو دارند این است که به طور معمول مطابق با کوچک شدن همه قسمت های سایت، با جایگذاری ویا جابه جایی مجدد و یا حتی حذف بعضی از قسمت های آن (در صورتی که بخواهید)، حجم نسخه‌ موبایل نیز کاهش می یابد.
همین مووع باعث افزایش سرعت سایت شما در دستگاه های کاربران می شود. با دقت در این موضوع که سرعت اینترنت در دستگاه های هئشمند و موبایل کاربران بعضاً کمتر می باشد این موضوع باعث بازدید بیشتر کاربران از سایت شما و بازدهی بهتر آن می شود. به طور قطع تا چند سال آینده بیشتر کسانی که از اینترنت استفاده می کنند با موبایل ها و دستگاه های هوشمند خود برای جستجو در اینترنت بهره می برند . برای همین داشتن یک سایت ریسپانسیو بسیارمهم و دارای اهمیت زیادی می باشد.

ابزار های رایگان برای تست ریسپانسیو بودن سایت

Google Mobile Test

یکی از قویترین و معتبرترین ابزارهایی که برای تست ریسپانسیو سایت که توسط گوگل هم معرفی شده است  Mobile Friendly Test است. تفاوت اصلی و مهم آن در تعداد سایزهای نمایش سایت نمی باشد بلکه سایت شما را براساس استانداردهای گوگل تجربه کاربری(UX) مورد بررسی قرار می دهد.
به عنوان مثال اگر در صفحه سایت شما اسکرول افقی به وجود آمده باشد، سایز نوشته ها درست و مناسب نباشد و یا دکمه ها به هم بیش از حد نزدیک باشند این ابزار به شما گزارش خواهد داد . اگر سایت شما در این تست نمره خوبی دریافت کند گوگل صفحه سایت شما را ریسپانسیو میشناسد.
همینطوردر ابزار گوگل وبمستر فضایی برای امتحان کردن موبایل فرندلی وجود دارد که همزمان با ورود ربات گوگل به صفحات سایت شما امتحان نیز برای آنها انجام میشود و هر صفحه ای از سایتتان که استانداردهای طراحی ریسپانسیو را دارا نباشد در آنجا برای شما به طور فهرستی لیست خواهد شد. به بیان دیگر گوگل تمام صفحات را مورد بررسی قرار می دهد و شما تنها صفحاتی از سایت را که دارای معایب هستند را میبینید و احتیاجی به بررسی تمام صفحات سایت نیست.

ابزار Xrespond

این ابزار خود را یک تب مجازی دموتورهای جستجو معرفی کرده است و و نوع و اندازه نمایش سایت شما در دستگاه های مختلف را نشان میدهد. در این صفحه با اسکرول افقی خواهید توانست سایزهای استاندارد صفحات نمایش و نحوه نمایش سایت در آنها را مشاهده نمایید.
عنوان بالای هر پنجره سایز صفحه نمایش آن پنجره و پرطرفدارترین دستگاهی که با این سایز روانه بازار شده است را به شما نشان میدهد. این سایت تعداد زیادی از دستگاه ها موجود را پوشش میدهد و به شما کمک میکند نحوه نمایش در هر یک از آنها را بررسی کنید. همچنین میتوانید ابعاد دلخواه خود را به صورت دستی وارد کنید.

Chrome Inspect Element

تمامی ابزارهای که بیان شد همه آنها روی آدرس های اینترنتی و سایت های دیگر بودند اما شما ابزاری در اختیارتان می باشد  که همیشه در دسترس است، گوگل کروم! ببرای اینکه ازین ابزار استفاده کنید روی صفحه راست کلیک کنید و گزینه Inspect Element را کلیک کنید. در این قسمت یک پنجره به شما نشان داده خواهد شد که در گوشه ای در آن آیکون موبایل را میتوانید ببینید. با انتخاب این آیکون نوع نمایش سایت در موبایل و تبلت را میتوانید ببینید.
این ابزار این قابلیت را دارد که سایز را به صورت دستی تعیین کند، انتخاب از سایزهای پیش فرض وبا کاربرد زیاد و تغییر نحوه نشان دادن از افقی به عمودی و برعکس را در اختیار شما میگذارد. همینطور امکان دارد بعضی از سایت ها امکان نمایش به صورت آی فریم را غیرفعال نموده باشند که در این صورت هیچ یک از ابزارهای معرفی شده کاربردی برایتان ندارند ولی با استفاده از گوگل کروم خواهید توانست به راحتی هر سایتی را بررسی نمایید.
نکته بسیار مهم این است که  زمانی که با گوگل کروم فرضا آیفون ۶ را انتخاب می نمایید سایت هدف تصور میکند که شما با موبایل وارد سایت شده اید و محتوای آن برای نمایش در موبایل نشان داده می شود.
منبع: بک لینک

Wednesday, October 24, 2018

نقش SSL در سئو سایت و دلیل استفاده از پروتکل https چیست؟

نقش SSL در سئو سایت
بعد از به نمایش گذاشتن پروتکل بسیار قدرتمند و سریع HTTP/2 ، دیدن سایت هایی با پروتکل ناامن HTTP بی معنی است و باید همه سایت ها از پروتکل امن و معتبر HTTPS استفاده کنند. سایت‌هایی که از پروتکل امن HTTPS بهره می بردند به مراتب امن‌تر و همچنین از لحاظ سئو بهینه‌تر از سایت‌هایی میباشند که از پروتکل HTTP استفاده می‌کنند.

SSL چیست

بیشتر ما در طول روز با سایت‌های مختلفی مواجه می‌شویم و این ارتباط بین ما و سایت گاهی با انتقال داده‌ها انجام می‌گیرد، مثلاً برای وارد شدن به‌حساب کاربری خود یوزنیم و پسورد احتیاج است،  اطلاعات شخصی خود به منظورهای مختلف در سایت های مختلف به اشتراک می‌گذاریم. برای افزایش امنیت و حفظ حریم خصوصی کاربران باید از این اطلاعات حفاظت کرد و انتقالی امن بین کاربر و سرور برای داده‌ها به وجود آورد. به همین منظور شما می‌توانید با نصب گواهینامه SSL در سایت خود از پروتکل HTTPS بهره ببرید.
هنگامی که این گواهینامه در سایت شما نصب‌شده باشد یک آیکون قفل یا نوار سبز در کنار آدرس سایت شما درج می‌شود به این معنی است که می‌توان به آن کسب‌وکار اطمینان کرد.
درواقع پروتکلHTTPS ، یک روش رمزگذاری است که موجب ایجاد ارتباط امن و رمزگذاری شده بین مرورگر کاربران و سرور می‌باشد. و این عمل باعث سخت شدن کار برای هکرها در دخالت در اتصالات می‌باشد. البته توجه داشته باشید که خواندن اطلاعات رمزگذاری شده توسط هکر هرچند بسیار سخت می‌شود اما نمی‌توان گفت غیرممکن است چراکه امنیت هیچ‌گاه ۱۰۰ درصد نیست.

به چه دلیلی از SSL استفاده می کنیم؟

گوگل به تازگی شعاری جدید به نام HTTPS در همه جا را برای داشتن جهان وبی امن در پیش گرفته است و شدیدا نسبت به آن سخت گیر است. با اینکه امن بودن پروتکل HTTPS اصلی‌ترین دلیل استفاده از HTTPS می‌باشد ولی خوب است که دیگر دلایل مهاجرت و استفاده از HTTPS را نیز در نظر بگیریم.

1 – عملکرد و HTTP/2

شبکه‌های تحویل محتوا (CDN) و ارائه دهندگان میزبانی وب به تازگی شروع به استفاده از HTTP/2 کرده‌اند. در یک جلسه بررسی سرعت سایت ، موزیلا و شرکت Load Impact گزارش دادند که کاربران از این پس می‌توانند انتظار بهینه سازی بیشتری در وب سایت‌های خود داشته باشند، تا جایی که انتظار می‌رود HTTP/2 حدودا ۵۰ الی ۷۰ درصد سریع تر و بهینه تر از HTTP/1.1 باشد. برای استفاده از HTTP/2 باید مرورگر شما از آن پشتیبانی کند و همچنین HTTPS بر روی وب سایت شما فعال باشد.
 SSL در سئو

2 – سئو و رتبه بندی

در سال ۲۰۱۴ ، مت کاتز اعلام کرد که در حال حاضر استفاده از پروتکل HTTPS یک معیار سبک ولی تاثیر گذار در رتبه بندی وب سایت‌ها توسط گوگل به شمار می‌آید. (منبع) بنابراین با توجه به این، فعالسازی و نصب SSL و استفاده از پروتکل HTTPS در وب سایتتان باعث افزایش بهبود آن نیز می‌شود.
باتوجه به آخرین اطلاعات ارائه شده توسط BuiltWith، از ۱۰۰ هزار وب سایت پرطرفدار جهان در حال حاضر حدود ۶.۳ درصد آنها به صورت پیشفرض از HTTPS استفاده می‌کنند.
 SSL در سئو سایت

3 – ارجاع بهتر داده‌ها

دلیل سوم برای استفاده از SSL ارجاع بهتر داده‌ها می‌باشد که ارجاع داده ها در HTTP توسط گوگل آنالیز مسدود شده است.
برای مثال اجازه می‌دهد که شما از طریق HTTP وب سایت خود را داشته باشید ولی هنگامی که کاربران از طریق سایت‌هایی مثل Reddit یا YCombinator به سایتتان ارجاع داده می‌شوند به آنها اعلام می‌دارد که شما ویروسی شده‌اید.
هردو سایت بالا تحت پروتکل HTTPS می باشند که برای ارجاع لینک ها به سایتی دیگر باید حتما آن وب سایت تحت همین پروتکل باشد تا بدون مشکل ارجاع انجام شود و با پروتکل HTTP این کار امکان پذیر نیست.
اگر از پروتکل HTTPS در وب سایتتان فعال شود مشکلات ایجاد شده نیز برطرف می‌شود.
نقش SSL در سئو و https

4 – امنیت بیشتر

دلیل چهارم و مهمترین دلیل استفاده از پروتکل https و نصب SSL امنیت بالا است. برای سایت‌های تجاری دلیل اینکه شما نیازمند گواهینامه SSL هستید ، حساسیت بالای تراکنش‌ها با کارت‌های اعتباریست. برای دیگر وب سایت‌ها نیز دلیل اصلی استفاده از گواهینامه SSL امن نگاه داشتن صفحه ورود به پنل شما می‌باشد.
اگر از پروتکل امنی برای صفحه‌های ورود خود استفاده نکنید، نام کاربری و رمز عبور شما به راحتی قابل دسترسی در فضای اینترنت خواهد بود. بعضی از وب سایت‌های امنیتی از نحوه sniff از صفحات کاربران هنگام ورود گذاشته‌اند که به راحتی می‌توانند از این طریق اکانت‌های کاربری شما را هک کنند و به وب سایت شما نفوذ کنند به عنوان مثال به این مقاله توجه کنید که چطور درباره هک اکانت سایت صحبت می‌کند. بسیاری از افراد بر این باورند که وب سایت‌های خبری و اطلاعاتی نیازمند پروتکل امن نیستند ولی آیا این عزیزان امنیت صفحه ورود را در نظر گرفته‌اند ؟ آیا برای شما امنیت سایت شما در هر موضوعی اهمیت دارد؟ اگر جواب شما بله است حتما به نحوه انتقال دامنه به پروتکل امن HTTPS توجه کنید.

5 –  افزایش اعتماد و اعتبار با SSL

دلیل پنجم استفاده از SSL و تغییر http به https ایجاد اعتماد و اعتبار در بازدیدکنندگان می‌باشد. براساس نظرسنجی Global Sign ، بیشتر از ۷۵ درصد بازدیدکنندگان نگرانی بسیار زیادی برای اعتماد کردن به فروشگاه‌های اینترنتی هستند و همچنین نسبت به اعتبار وب سایت نیز نگران هستند که اطلاعات کاربری آنها به سرقت نرود. با اضافه کردن گواهینامه SSL به وب سایتتان و نمایان شدن رنگ سبز رنگ روی قفل وب سایت ، اعتبار وب سایت بسیار افزایش پیدا می‌کند. این بسیار مهم است که کاربران شما از امنیت وب سایت شما مطمئن شوند و به اینکه اطلاعاتشان در وب سایت شما محفوظ است ، اعتماد کنند

6 – تجربه کاربری

در زمان نوشتن این مقاله اخرین نسخه کروم 64 می‌باشد و قرار است در نسخه های آتی یعنی نسخه 68 کروم، گوگل سایت‌هایی را که از پروتکل HTTPS استفاده نمی‌کنند را واضح‌تر مشخص کند تا کاربران بر این موضوع با آگاهی بیشتری وبگردی داشته باشند.
 SSL در بهینه سازی سایت
و این موضوع تاثیر بسیار زیادی بر روی تجربه کاربری دارد، چرا که کاربران اگر حس امنیت در سایتی را نداشته باشند نرخ دفع کاربری به شدت بالا می‌رود و می‌تواند روی فروش و رتبه سایت شما در گوگل اثرگذار باشد.

نقش SSL در سئو و معایب آن

استفاده از SSL باعث کاهش سرعت سایت البته به شکل بسیار نامحسوس می‌شود، حدودا باید ۲۰۰ میلی‌ثانیه باعث کاهش سرعت می‌شود که البته این عیب در کنار مزایای SSL قابل نادیده گرفتن است.
همینطور هزینه SSL مخصوصا در ایران به دلایل تحریم و دلار بسیار بالا است، البته به لطف Let’s Encrypt که بسیاری از هاستینگ ها آن را به شکل رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهند تا بتوانند SSL نصبتا مناسبی را برای سایت خود استفاده نمایید. نصب سخت SSL هم می‌تواند بر معایب این گواهینامه اضافه شود ولی شما می‌توانید با درخواست از متخصصین هاستینگ و همینطور پشتیبانی هاست خود این مشکل را رفع کنید و مزایای SSL بهره‌مند شوید.
منبع: بک لینک

لینک سازی داخلی(internal link) چیست و تاثیر آن بر سئو سایت شما:

 لینک سازی داخلی و سئو سایت
روش درست لینک سازی داخلی از آسان‌ترین و جز مهم‌ترین روش‌ها برای بهبود سئو داخلی و همچنین سئو خارجی است. هرچند که ممکن است خسته‌کننده به نظر برسد اما سرمایه‌گذاری در سایت است. با اضافه کردن هر قسمت جدید در سایت، نوشته ها و صفحات مهمتان را به خاطر داشته باشید، ممکن است مرتبط به موضوعی که در حال نوشتن هستید باشند. شما می‌توانید با سرعت بیشتری با اضافه کردن لینک به هدف‌های خود در سایت برسید. فقط مطمئن شوید این کار را بیش‌ازحد انجام ندهید چراکه می‌تواند به‌جای داشتن تأثیر مثبت، تأثیر منفی در سئو سایت داشته باشد. هرچند انجام دادن این روش به شکل اصولی کمک بزرگی به بازدیدکننده و هم به موتورهای جستجو در پیمایش راحت‌تر صفحات سایت می‌کند.

 لینک سازی داخلی(internal link)

قسمتی از افزایش دیده شدن سایت ها در موتورهای جست‌وجو، مربوط به نحوه لینک سازی داخلی و مرتبط بودن لینک های داخلی در مطالب و نوشته های شما است. به این لینک ها معمولاً بک لینک (backlinks) می‌گویند. این لینک های داخلی می‌توانند نقش مهمی در ارتباط بین مطالب و مقاله‌های سایت شما و همچنین یک عامل مهم در بهینه سازی داخلی سایت باشد.
بهینه سازی لینک های داخلی نه‌تنها به بازدیدکنندگان کمک می‌کند تا شانس بازدید از سایر صفحات سایت شما در جهت رفع نیازهای خود را داشته باشند؛ همچنین می‌توانند به چگونگی حرکت خزندگان موتورهای جست و جو در صفحات سایت شما و دسته‌بندی آن‌ها نقش موثری را ایفا کنند. توجه داشته باشید که با افزایش سرعت سایت می‌توانید کمک زیادی به راحت‌تر ایندکس شدن نوشته های سایت کنید و همچنین با این عمل باعث رضایت بیشتر و بهبود تجربه کاربری یا همان User Experience در بین بازدیدکننده‌ها شوید. مقاله User Experience چیست حتما می‌تواند برای ایجاد یک استراتژی در لینک داخلی برای شما مفید باشد.
 لینک سازی داخلی برای سئو

نقش و اهمیت تعداد نوشته در لینک سازی داخلی

 از مهم‌ترین مولفه ها در ساخت لینک های داخلی و ایجاد یک استراتژی در ساخت لینک در وهله اول داشتن نوشته های باکیفیت است. بسیاری از کارشناس های سئو این مورد را یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای لینک سازی داخلی به شکل اصولی می‌دانند که به سادگی به شما امکان ساخت لینک های داخلی را می‌دهد. مطالب بیشتری که شما تولید می‌کنید در توسعه کیفیت قسمت‌هایی که برای شما اهمیت بیشتری دارد؛ مناسب‌تر است. قبل از اینکه شما شروع به برقرار ارتباط بین مطالب نمایید به مشخص کردن یک استراتژی قوی احتیاج دارید. این استراتژی می‌تواند در بهبود پتانسیل کیفیت لینک های داخلی به‌کاربرده شود.

لینک دادن به مهم‌ترین نوشته ها در صفحه اصلی

لینک دادن به مهم‌ترین و محبوب‌ترین نوشته ها در صفحه اصلی یک مزیت برای نگه داشتن بازدیدکننده و سئو سایت است که تاثیری مستقیم در بهبود نرخ دفع کاربری دارد. یکی از بخش‌های بزرگ در ترافیک سایت شما بازدید از صفحه اصلی سایت شما می‌باشد، با داشتن این لینک های مناسب در صفحه اصلی یا صفحات لندینگ پیج می‌تواند دید کاربر را تشویق به باز کردن آن نماید. این صفحات محبوب و مرتبط را می‌توان با ابزارهایی نظیر گوگل آنالیتیکس مشخص نمود. صفحاتی که بیشترین بازدید و طولانی‌ترین مدت زمان متوسط را دارند بهترین انتخاب برای لینک سازی داخلی و ایجاد لینک داخلی به شکل اصولی و کاربرپسند را دارند.

لینک سازی متنی

در اغلب موارد لینک هایی که درون یک متن وجود دارند ترجیح داده می‌شوند به لینک هایی که به‌تنهایی قرار دارند. به این خاطر است که این لینک ها توسط موارد متنی احاطه‌شده است. این مورد به موتورهای جستجو نظیر گوگل کمک می‌کند تا متن قبل و بعد از لینک را به‌عنوان معیاری جهت مرتبط بودن لینک به آن متن در نظر بگیرند. همچنین می‌توان کلمات کلیدی را به این شکل داخل متن‌ها لینک دار کرد(البته به شکل اصولی، نه به شکل اسپم وار).
با این روش کلمات کلیدی با لینک های داخلی کمک می‌کند تا در ذهن بازدیدکننده بهتر جا بگیرد. گوگل این متن‌ها را در جهت کاهش تعداد لینک های اسپم در نمایش جستجوها ردیابی می‌کند. پس به این دلیل، اگر شما می‌خواهید امتیاز خوبی در نتایج موتورهای جستجو بگیرید؛ باید در نحوه لینکدهی داخلی مطالب سایت خود توجه ویژه داشته باشید و لینک های ایجاد شده در نوشته های شما باید مرتبط با موضوع و به شکل اصولی در متن‌ها درج شوند.
 لینک سازی داخلی برای سئو سایت

لینک سازی به تعداد مناسب

هر بار که شما لینکی را ایجاد می‌کنید میزان اعتباری به صفحه لینک شونده ارائه می‌دهید. و اگر مثلا من از صفحه اول تعدادی لینک را به یک صفحه خاص با موضوع خاص بدهم از نگاه موتورهای جستجو اعتبار کلی لینک صفحه اول را به آن موضوع خاص داده‌ام (البته توجه داشته باشید که اعتبار صفحه با اعتبار لینک های خارجی اون صفحه جدا است، هر چند مقدار آن‌ها به هم وابسطه هستند). پس از آنجا که با هر لینک میزانی اعتبار ارائه می‌شود باید تعداد لینک‌ها را در سطح مناسب نگه داشت به‌ دور از روش‌های اسپم و سئو سیاه کار کرد. زیاده‌روی در هر کاری بد است.
ازنقطه‌نظر بصری، تعداد لینک داخلی زیاد طبیعتا می‌تواند باعث گیج کردن بازدیدکننده هم شود. اکثر مردم به دنبال مطالب باکیفیت در یک سایت با ساختار داخلی مناسب هستند. در یک صفحه با لینک سازی زیاد برای یک بازدیدکننده می‌تواند گیج‌کننده و یا خواندن آن مقاله را سخت و طولانی کند.

افزایش اعتبار در لینک سازی داخلی

بهتر است از یک مجموعه صفحات کوچک‌تر برای ایجاد لینک به قسمت‌های مهم‌تر استفاده کنید. این کار به بهبود اعتبار صفحات در هنگام جستجو در نتایج کمک می‌کند. ایجاد یک مسیر منطقی با لینک سازی بین مطالب سایت هم به برای کاربران کمک می‌کند و همین‌طور به موتورهای جستجو در جهت خزیدن و ایندکس کردن مطالب شما تاثیر می‌گذارد.
به عنوان مثال: شاید شما بخواهید به یک صفحه اعتبار بیشتری بدهید. شما می‌توانید یک قسمت جدید(حال در قالب نوشته یا صفحه یا هر متنی در هرجایی از سایت) که مرتبط با صفحه موردنظر است را ایجاد نمایید. هنگامی‌که شما یک لینک داخلی از این مطلب جدید به صفحه موردنظر می‌دهید؛ اعتبار آن صفحه شروع به افزایش می‌کند.
منبع: بک لینک

Tuesday, October 23, 2018

کاهش نرخ بازگشت(bounce rate) یکی از مهم‌ترین دغدغه های مدیران سایت‌ها

کاهش نرخ بازشگت(bounce rate)
کاهش نرخ بازگشت(bounce rate) یکی از مهم‌ترین دغدغه های مدیران سایت‌ها است. عوامل زیادی هستند که باعث افزایش bounce rate می‌شوند، قصد داریم در ادامه موضوع مقاله قبلی مهم‌ترین عوامل که می‌تواند به پایین اوردن نرخ بازگشت کمک کند را بگوییم و شما می‌توانید با خواندن هر عامل سایت خود را بررسی کنید و اگر مشکل داشت رفع کنید.

عوامل بسیار مهم در کاهش نرخ بازشگت(bounce rate) که انجام آن بسیار مهم است:

سرعت سایت خود را افزایش دهید

سرعت لود یا بالا آمدن صفحات سایت که از نظر بنده شاید مهم ترین فاکتور در میزان بانس ریت (نرخ بازگشت) باشد و اهمیت بسیاری نیز دارد. بهبود سرعت لود سایت نه تنها باعث بهبود و کاهش Bounce rate می‌شود بلکه باعث بهبود تجربه کاربری و همینطور باعث افزایش رتبه سایت در گوگل می‌شود.
مواردی از قبیل ادغام کردن فایل های JS و CSS ، کاهش حجم تصاویر ، فعال سازی GZIP و … می‌تواند به سرعت سایت شما و همینطور کاهش بانس ریت کمک شایانی کند.

 تجربه کاربری(UX) رابهبود ببخشید

رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) مناسب را می‌توان دومین مورد بسیار مهم در کاهش نرخ بازگشت یک سایت دانست. قکر کنید داخل یک فروشگاه زنجیره‌ای همانند شهروند می‌شوید و تمام اجناس این فروشگاه بهم ریخته و در جای خود نیستند، رفتار کارمندان فروشگاه هم بسیار بد است و یا مناسب نیست.
آیا شما تمایل به خرید از این فروشگاه را خواهید داشت؟ طبیعتا نه و خارج می‌شوید. این خروج یعنی افزایش بانس ریت و طبیعتا برای شما که مدیر فروشگاه(چه آنلاین چه آفلاین) هستید ناخوشایند خواهد بود. بهم ریختگی‌هایی میتواند در یک سایت وجود داشته باشد، به عنوان مثال دسته‌بندی‌های نامرتب و یا ناکافی و یا چیدمان المان‌های یک صفحه نامنظم باشد و یا طرح مناسب را نداشته باشد.
شما به عنوان مدیر سایت باید بتوانید یک حس خوب به کاربرانی که قصد دارند در سایت شما وبگردی بکنند انتقال دهید تا تجربه کاربری مناسب را در سایت شما داشته باشند. اما چطور؟ می‌توانید با آموزش تجربه کاربری این مورد را در سایت خود پیاده نمایید.
کاهش نرخ بازشگت(bounce rate) سایت

محتوای باکیفیت و مناسب تولید کنید

یکی از سخت‌ترین کارها برای مدیران تولید محتوای با کیفیت است که می‌تواند بر روی کاهش Bounce rate تاثیری بسیار ایفا کند، هر چند اکثر سایت‌ها برای تولید محتوا در سایت خود، راه کپی کردن را انتخاب می‌کنند ولی بدانید که کپی کردن و یا حتی بازنویسی مطالب یک سایت دیگر تاثیری چشم گیر در افزایش رتبه سایت در گوگل و همینطور رضایت کاربران ندارد.
باید به کاربران چیزی باارزش بدهید تا آن‌ها هم ارزش را به شما بازگردانند. چرخه ارزش یعنی همین موضوع.

در تبلیغات افراط نکنید

باارزش‌ترین سرمایه انسان که قابل خرید نیست چیست؟ زمان است.
برخی سایت‌ها حتی به زمان کمی که یک کاربر در سایتشان سپری میکند هم احترام نمی‌گذارند. در برخی از سایت‌ها ترس از کلیک کردن در یک قسمت از سایت را داریم، چرا که با هر بار کلیک کردن صفحاتی مختلف به شکل پاپ آپ (pop up) باز می‌شوند که به شدت تاثیری مخرب بر روی حس کاربر دارد و احساس می‌کند که در حال سواستفاده کردن از او هستند.
تبلیغات هم باید هوشمندانه باشد، متناسب با موضوع و محتوای سایت باشد در مکان مناسب باشد تا بتواند اثربخشی لازم را داشته باشد. تبلیغات پنهان و همینطور تبلیغات Native می‌تواند از این دسته از تبلیغات غیرآزار دهنده باشند. هر چه تبلیغات هوشمندانه باشد و در مکان مناسب قرار بگیرد جدا از آنکه اثربخشی آن بیشتر می‌شود حتی می‌تواند باعث کاهش بانس ریت(Bounce rate) سایت شما شود(البته اگر تبلیغات مربوط به همان سایت باشد).

در سایت خود لینک سازی صحیح داخلی انجام دهیم

لینک داخلی یعنی اگر در مقاله A هستیم بتوانیم به مقاله های مربوطه همانند B دسترسی داشته باشیم. نمونه مشخص از لینک سازی داخلی اصولی را میتوانید در میزفا مشاهده کنید. شما در حال مطالعه مقالات مربوط به Bounce rate هستید و در ابتدا و انتهای مقاله فقط مقالات مربوط به Bounce rate به شما نمایش داده می‌شود و خبری از مقالات مربوط به asp.net که در میزفا انتشار داده می‌شود نیست.
اگر لینک سازی داخلی اصولی و در مکان مناسب باشد و در تعداد آن زیاده روی نشود میتواند نزدیک به ۱۰ الی ۱۵ درصد باعث کاهش Bounce rate سایت شما شود. از طرفی این موضوع میتواند در بهبود تجربه کاربری نقش موثری را بازی کند و چه خوب می‌شود که لینک‌ها نقش کمک و یا حل مسئله را در آن صفحه داشته باشند.
کاهش نرخ بازشگت(bounce rate) سایت و سئو

طراحی سایت خود را بهبود بخشید

طراحی سایت و ظاهر آن هم اهمیت بسیار بالایی در نرخ پرش دارد. طراحی سایت موردی است که به شدت میتواند کاربران را در جهت مثبت و یا منفی در سایت درگیر کند. طبیعتا طراحی سایت زیبا همانند یک شخصی میماند که لباس بسیار زیبا برای ملاقات با شما پوشیده باشد. قطعا شما به دلیل شیک پوشی آن شخص راحت‌تر و بهتر می‌توانید با اون ارتباط برقرار کنید، و حضور او به شما حس خوبی می‌دهد چرا که احساس مهم بودن را می‌کنید و آن شخص را به خوبی در ذهن می‌سپارید.
هر چند طراحی وبسایت زیبا به تنهایی کافی نیست و نیاز به سرعت لود بالا و همینطور محتوای با کیفیت است که در بالا به این موارد اشاره شده و این فاکتور هر چند بسیار قوی و قدرتمند است ولی کافی نیست.

منو سایت خود بهبود دهید

داشتن منوهای کاربردی و قابل دسترس به نظر بنده از مهم‌ترین ویژگی‌های یک سایت خوب است. این فاکتور کاربردی کمتر در سایت‌ها مورد توجه قرار میگیرد درحالی که اهمیت بسیار بالایی دارد و میتواند به خوبی باعث کاهش درصد نرخ پرش شود.
بهبود منو سایت به این منظور نیست که تمام لینک‌های سایت در منو درج شود، چرا که در این حالت منو بیشتر شبیه مزرعه لینک می‌شود و به دلیل شلوغی بیش از حد و انتخاب بسیار زیاد غیرقابل استفاده می‌شود و کاربر وقتی انتخاب بیشتری را شاهد باشد، سردرگم می‌شود. ایجاد لینک‌های زیاد حتی میتواند اثر سئو خوب سایتتان را کمتر کند چرا که در هر صفحه کلی لینک‌های تکراری نیز لود می‌شود. اگر باید تعداد لینک‌های بیشتری در سایت درج کنید بهتر است زیر لینک‌ها را به شکل Ajax فراخوانی کنید تا ارزش لینک‌های داخلی سایت به دلیل تعداد بالای لینک‌ها کمتر نشود.

روش ورود کاربران به سایت

برای بررسی دقیق‌تر میزان صحیح بانس ریت باید مقادیر بانس ریت را براساس نوع ورودی جداگانه تحلیل کنید. علت چیست؟ به این علت که کیفیت ورودی کاربران از هر ورودی متفاوت است پس رفتارهای متفاوتی هم دارند. و همینطور بانس ریت (نرخ بازگشت) متفاوتی هم خواهند داشت.

ورودی کاربران از سمت موتورهای جستجو

وقتی کاربری چیزی را جستجو می‌کند طبیعتا نیازی دارد که باعث شده جستجو کند و برای رفع نیاز خود مثلا گوگل را انتخاب کرده و در نتایجی که گوگل به کاربر نشان می‌دهد وارد سایت ما می‌شود. حال اگر نسبت به مقدار میانگین بانس ریت یک صفحه‌ای مقداری بالاتر داشت باید به فکر بهبود آن باشیم.
منبع: بک لینک

Monday, October 22, 2018

عواملی که باعث کاهش Bounce Rate(نرخ بازگشت) سایت شما می شود

نرخ بازگشت(bounce rate)

Bounce Rate چیست؟

به درصدی از کاربرانی اشاره دارد که فقط یک صفحه از سایت را مشاهده می‌کنند و سپس از آن سایت به هر دلیلی خارج می‌شوند و هر چه درصد آن کمتر باشد بهتر است و به معیار حضور زمانی بازدید کننده در سایت بستگی ندارد.

عوامل کاهش Bounce Rate(نرخ بازگشت) سایت شما

1-بهبود فرم های سایت

اگر سایت شما عضویت دارد و کاربران برای استفاده از برخی خدمات باید عضو شوند پیشنهاد می‌شود از فرم‌های طولانی جهت عضویت اجتناب کنید. فرم های طولانی باعث خستگی کاربران می‌شود و ممکن است صفحه عضویت و یا فرم دریافت اطلاعات سایت شما را پر نکنند و آن را ترک کنند. از این نوع مشکلات در صفحات لندینگ پیج به وفور پیدا می‌شود که اجتناب از آن باعث بهتر شدن آمار بانس ریت سایت می‌شود.

2-بهبود مشکلات فنی

در بسیاری از موارد مشکلات فنی مثل خطاهای 5xx و خطاهای 4xx به‌شدت بر روی بانس ریت اثرگذار هستند و یا برخی مشکلات فنی دیگر مثل حجم بالای ویدیو قرار داده‌شده در سایت که اکثر کاربران امکان دانلود ندارد. یا برخی سایت‌ها مشکل کد نویسی دارند و در برخی مرورگرها نمایش خوب و در برخی نمایش نامناسب را دارد.
همیشه در زمان آزمون سایت، از مرورگرهای مختلف استفاده کنید که این امر باعث می‌شود زودتر از کاربران از مشکلات فنی سایت در نسخه‌های مختلف اطلاع داشته باشید که حاصل آن بهبود نرخ پرش یا به ادبیات دیگر بهبود دفع کاربر می‌شود.
نرخ بازگشت(bounce rate) و سئو

3-به روز رسانی محتواهای قدیمی

در سایت میزفا این مورد به شدت رعایت می‌شود و اکثر مقاله‌های قدیمی در سال جدید به روز رسانی می‌شوند. کمتر مقاله ۲۰۱۷ در میزفا پیدا می‌شود که در سال ۲۰۱۸ آپدیت نشده باشد. به روز رسانی جدا از یادآوری از مطالب گذشته که کمک به لینک سازی می‌کند می‌تواند محتواهای قدیمی را در تاریخ جاری کاربردی کند. بنده به شخصه محتواهای قدیمی کمتری می‌خوانم مخصوصاً در حوزه فناوری اطلاعات. با به روز رسانی، جدا از بهبود تجربه کاربری می‌توانید bounce rate(بانس ریت) سایت خود را هم بهبود دهید.

4-بهبود خوانایی متن‌ها

فرض کنید ده‌ها خط بدون پاراگراف‌بندی در جلوی چشمان شما باشد، قطعاً حس بد و تصمیم به نخواندن دارید و این یعنی خارج شدن شما از آن سایت. همه ما به همین شکل هستیم و کمتر امکان خواندن متن‌های طولانی را داریم. بهتر است پاراگراف‌های شما از ۳ خط بیشتر نشود.
پاراگراف‌های طولانی و بدون رعایت اصول متن نویسی و مقاله‌نویسی تجربه کاربری (UX) مناسبی را ندارد و راحتی کاربر تحت شعاع قرار می‌گیرد. به همین منظور در جهت بهبود نرخ پرش پیشنهاد می‌شود طول پاراگراف‌ها کوتاه شود تا متن خواناتر شود.
نرخ بازگشت(bounce rate) و سئو سایت

5-بهبود تعامل با کاربر

عوامل زیادی می‌تواند در بهبود تعامل شما با کاربر دخیل باشد. سعی کنید فرم تماس با ما را در دسترس قرار دهید. نظرسنجی های مختلفی را صورت دهید. فرم نظرات در زیر پست‌ها را فعال کنید و همین‌طور پاسخ کاربران را ارسال کنید. دکمه‌های شبکه‌ اجتماعی را در دسترس قرار دهید تا در صورت نیاز کاربران بتوانند به راحتی متن‌ها را به اشتراک بگذارند.
اشتراک‌گذاری، ارسال نظر، پاسخ نظر، فیدبک گرفتن، نظرسنجی و … جدا از آنکه باعث بهبود Bounce rate (بانس ریت) سایت می‌شود می‌تواند ترافیک وب‌سایتتان بیشتر کند و این خود امکان افزایش رتبه سایت در گوگل را میسر می‌کند.

6-پیشنهادهای هوشمندانه

هر چیزی در یک مکان مناسب و متناسب می‌تواند یک پیشنهاد هوشمندانه تلقی شود. زمانی که کاربران در سایت شما هستند حس و حال سایت شما به آن‌ها دست داده است و وقتی به‌عنوان‌مثال درباره موضوعی مطالعه می‌کنند اهمیت آن موضوع را حس می‌کنند، این لحظه می‌تواند بهترین مکان باشد تا شما خدماتتان را در رابطه با آن موضوع ارائه دهید.
طبیعتاً اگر کاربر فردا چنین پیشنهادی را مشاهده کنند شاید دیگر ترغیب نشود و از آن استفاده کند. اکثر تصمیماتی که انسان می‌گیرد احساسی است بنابراین سعی کنید با نشان دادن خدمات خود هم نیاز کاربران را به‌خوبی رفع کنید و هم کسب‌وکارتان را رونق دهید. چنین پیشنهادهایی کاربران را درگیر می‌کند و باعث تعامل بیشتر می‌شود که در بهبود Bounce rate کمک شایانی می‌کند.

7-ریسپانسیو بودن سایت

ریسپانسیو (Responsive) یا واکنش گرا بودن یک سایت جدا از آنکه می‌تواند تجربه کاربری بسیار خوبی به بازدیدکنندگان سایت شما بدهد، می‌تواند از نظر سئو هم باعث بهبود سایت شما در نتایج شود. گوگل هم جدیداً اعلام کرده (mobile-first indexing) برای نسخه موبایل ربات مخصوص دارد و ابتدا این ربات موبایل است که سایت را خزش می‌کند و بر اساس آن چیزی که در نسخه موبایل هست رتبه‌بندی‌ها را انجام می‌دهد.
هرروز اهمیت بهینه سازی بودن وب‌سایت‌ها در نسخه موبایل به دلیل فراگیر شدن دستگاه‌های هوشمند بالاتر می‌رود و هر روز تعداد سرچ‌های انجام‌شده درگوشی بیشتر می‌شود. به همین علت گوگل هم هرسال تفکرات جدیدی برای نسخه موبایل دارد به‌عنوان مثال پروژه AMP را پیاده‌سازی کرده است.
منبع: بک لینک

Sunday, October 21, 2018

نکاتی مهم در انتخاب نام دامنه که برای کسب رتبه بالا باید رعایت کنیم

انتخاب نام دامنه و سئو

انتخاب نام دامنه

نام دامنه سایت در کسب رتبه های مناسب مؤثر است. نام سایت چیزی است که به صاحب آن تعلق دارد و پارامتری است که نمی توان در آن تقلب کرد زیرا نام سایت بعد از آن که ثبت شد تا پایان زمان مالکیت همان است که در ابتدا ثبت می شود. موتور جست و جو تمام وزن های بررسی شده را در نام سایت محاسبه می کند. از دیدگاه موتورهای جست وجو در انتخاب نام، مهم ترین عامل وجود کلمات کلیدی در آن است.
انتخاب یک نام صحیح نقش مؤثری در کسب و کارتان نیز دارد. در انتخاب نام سایت باید تصمیم بگیرید که دیدگاه بازاریابی برای شما مهم است یا دیدگاه موتورهای جست وجو و یا شاید مجبور به مصالحه بین دو طرف شوید. از دیدگاه موتورهای جستجو نام دامنه خوب، آنی است که کلمات کلیدی در آن تکرار شده باشد. اما از دیدگاه بازاریابی یک دومین مناسب آنی است که به راحتی تلفظ شود، در خاطره ها بماند(یادآوری آن ساده باشد و حتی املای ساده ای داشته باشد. بنابراین نام دامنه خوب را دارای شرایط زیر می باشد:
  • کوتاه باشد. (دیدگاه بازاریابی)
  •  دارای املای ساده ای باشد. (دیدگاه بازاریابی)
  • به یادآوری آن ساده باشد. (دیدگاه بازاریابی)
  • حاوی کلمات کلیدی باشد. (دیدگاه سئو)
انتخاب نام دامنه و سئو سایت

8 نکته در موردانتخاب دامنه مناسب:

1-استفاده از پسوند .com

در حال حاضر به جز پسوند های قدیمی و شناخته شده ای مانند com , org , net پسوند های جدید و گاها بسیار زیبا و مفهومی مانند .blog , .pizza .photography و…. ایجاد شده اند. اما همیشهپیشنهاد میکنیم از دامنه معتبر .com استفاده کنید. هرچند که ممکن است یک نامی که شما دوست دارید و یا به کار شما مربوط باشد در این پسوند های جدید وجود داشته باشد و شما را وسوسه کند که از این پسوند ها استفاده کنید. اما پیشنهاد ما این است که اینکار را نکنید چراکه این پسوند ها مانند پسوند دات کام قابل اعتماد نیستند.
پسوند دات کام در یاد کاربران بیشتر می ماند. بسیاری از کاربران هنگامی که در وب جست و جو می کنند و به سایتی می خواهند سر بزنند بلافاصله پس از نوشتن نام سایت پسوند دات کام آن را باز می کنند.

انتخاب دامنه مناسب

همچنین اکثر اسمارت فون ها برروی کیبورد های خود دکمه ای ایجاد کرده اند که بلافاصله .com به انتهای ادرس اضافه می کند و یا در کامپیوتر ها با زدن دکمه ctrl+enter آدرس وارد شده با پسوند دات کام برای شما باز می شود. پس نتیجه میگیریم که پسوند دات کام بسیار کاربردی تر و بیاد ماندنی تر می باشد و انتخاب یک دامنه با پسوند دات کام می تواند بسیار برروی سایت شما تاثیر گذار باشد.

2- از دامنه بلند استفاده نکنید.

استفاده از کلمات کلیدی بسیار مفید است ولی نه با این بها که دامنه شما از حد استاندارد و مناسب اون بلند تر بشه. طول مناسب برای یک دامنه 15 کاراکتر میباشد. چرا که دامین های با 15 کارکتر بیشتر سخت تر به یاد کاربر می ماند. اگرچه که موتور های جست و جو و ورودی گرفتن از این سایت ها بسیار مهم هست اما نباید مورد مهم تری را فراموش کنید و آن هم کاربران شما هستند.
در صورتی که از دامنه بلندی استفاده کنید بیاد آوردن و به خاطر سپردن آن سخت خواهد شد و امکان ایجاد غلط املایی در هنگام وارد کردن آن توسط کاربران بالا میرود و همین مسئله می تواند میزان قابل توجهی از ترافیک شما را کاهش دهد.

3- تلفظ و هجی ساده ای داشته باشد.

از کلماتی استفاده کنید که تلفظ آنها راحت باشد و بتوانید اون رو به راحتی که مینویسید در گفتار ذکر کنید.و دیگران هم به راحتی متوجه بشوند و طرز نوشتن آن را به طور کامل بفهمند.
انتخاب نام دامنه و بهینه سازی سایت

4- انتخاب عنوان منحصر بفرد و مارک

اسمی که برای سایت خود انتخاب میکنید باید منحصر بفرد باشد. و باعث شود که با شنیدن نام سایت شما فقط به سایت شما فکر کنند. انتخاب نامی که شبیه سایت های بزرگ باشد و یا دارای کلماتی از آنها باشد کار ساده ای است. اما انتخاب نامی منحصر بفرد و زیبا کار سختی است ولی بسیار تاثیر گذار برروی سایت شما می باشد.
شما همچنین می توانید یک نام مارک انتخاب کنید. یک نام مارک علاوه بر منحصر بفرد بودن ، جذاب و به یاد ماندنی نیز هست. برای مثال دامنه amazon.com یک دامنه بسیار مارک تری نسبت به دامنه buybooksonline.com می باشد.

5- استفاده نکردن از خط فاصله

استفاده از خط فاصله در دامنه سایت می تواند باعث اسپم شناخته شدن دامنه و همچنین اشتباه در تلفظ و سردرگمی کاربران بشود.
به عنوان مثال اگر شما از دامنه ای خوشتان می آید و نسخه اصلی آن گرفته شده و می خواهید با اضافه کردن یک خط فاصله دامنه ای مشابه آن داشته باشید به هیچ وجه این کار را نکنید چرا که همین کار باعث غلط املایی کاربران می شود و درصورتی که یادشان برود خط فاصله را قرار بدهند ترافیک شما برای آن سایت ارسال خواهد شد.

6- از تکرار حروف پرهیز کنید

استفاده نکردن از دامنه ای با حروف تکراری می تواند بسیار ایده خوبی باشد چرا که بسیار باعث غلط املایی می شود. و می تواند ترافیک وبسایت شما رو تحت تاثیر بگذارد.

7- نامی قابل گسترش انتخاب کنید.

استفاده از نامی که به موضوع وبسایت شما مرتبط باشد بسیار مناسب است چرا که به کاربر قبل از ورود به سایت شما کلیتی از موضوع سایت را میدهد. اما بهتر است نامی انتخاب کنید که اگر در آینده خواستید موضوعات بیشتری به وبسایت خود اضافه کنید مشکلی نداشته باشید. و نام دامنه شما از گسترش سایت شما جلوگیری نکند.

8-ثبت دامنه

بعد از اینکه با رعایت اصول ذکرشده مناسب ترین آدرس دامنه را برای سایتتان انتخاب کردید پیشنهاد میکنم حتما دامنه خود را 5 ساله یا 10 ساله ثبت کنید این کار مزیت های زیادی دارد.
منبع: بک لینک

Saturday, October 20, 2018

سئو سایت و نکاتی که باید در آن برای کسب رتبه مناسب رعایت کنیم

سئو سایت
امروزه در اغلب موارد کسب و کار آنلاین با مسئلهی رتبه بندی در موتورهای جست وجو هماهنگ شده است و رتبه های بالاتر مستقیما به فروش بیشتر، تعبیر می شود. شم بازاریابی حکم می کند که همواره در جایی حضور داشته باشیم که مشتری ما به آنجا سر می زند. اگر ما آنجا نباشیم، رقیب ما آنجا خواهد بود. به عبارت دیگر کسی که قرار است از ما خرید کند، از رقیب ما خرید می کند. بدین ترتیب رقیب ما هر روز چاق و چاق تر می شود و ما لاغر و لاغرتر. بازاریابی با موتورهای جست وجو دو هدف عمده زیر را دنبال می کند:
حضور در جاهایی که خریداران آنجا هستند. بالاتر بودن از رقبا (کسب وضعیت بهتر نسبت به رقبا)
این نوع بازاریابی شامل فعالیت های مختلفی می باشد که از مهم ترین فعالیت های آن، سئو یا همان بهینه سازی سایت است. قبلا تاکید کردم که سایت خود را حتما با مرورگرهای مهم ببینید تا مطمئن شوید که در همه ی آنها نمایش مطلوبی دارد. اما اکنون می گویم اگر سایت شما تنها برای مرورگرها بهینه سازی شده است، کمی تأمل کنید: سایت شما باید برای موتورهای جست و جو نیز بهینه سازی شود.
در حقیقت موتورهای جست و جو از مهم ترین بینندگان هر سایتی می باشند. مرورگرها می توانند صفحات را حتی با وجود بعضی از خطاها در کدهای آن، به کاربران نمایش دهند، اما موتورهای جست و جو تا این حد مهربان نیستند! خوشبختانه توجه به موتورهای جست وجو در طراحی سایت، آن را برای کاربران سایت هم قابل استفاده تر می کند.
سئو سایت و بهینه سازی

سئو سایت یا بهینه سازی

بهینه سازی سایت به معنای استفاده از ترفندهای پیچیده نیست، بلکه در اغلب موارد به مفهوم به کارگیری شیوهها و اعمال تغییرات کوچک و ساده در سایت است که معمولا تأثير فوق العاده ای در بالا بردن ضریب نفوذ سایت در موتورهای جست وجو دارد. ضریب نفوذ مناسب به معنای حضور در موتورهای جست و جوی مهم و معتبر، بایگانی شدن هر چه بیشتر صفحات سایت در آنها و قرار گرفتن در صفحه های اول تا سوم نتایج جست و جو است.

 سئو سایت و نکاتی که باید رعایت کنید:

1-انتخاب موضوع مناسب برای سایت

برای سایت خود عناوین یا موضوعات خاصی را تعریف کنید و نوشته خود را در رابطه با این موضوعات در سایت خود منتشر نمایید. عدم موضوع بندی و انتشار نوشته مختلف در رابطه با موضوعات گوناگون موجب سردرگمی مخاطبان سایت شما می شود.

2-به کارگیری کلمات کلیدی مناسب

استفاده از کلمات کلیدی مناسب از موضوعات مهم در سئو سایت می باشد. برای این کار تلاش کنید ذهن مخاطب خود را خوانده و از کلماتی استفاده کنید که به صورت معمول مورد جستجو قرار می گیرد.

3-تاثیر به کار بردن تصاویر و ویدئو های در سئو سایت

به کار بردن تصاویر باعث خواهد شد نوشته و پست های سایت شما از جذابیت بیشتری بر خوردار باشند. همچنین در صورتی که در نوشته هایی با موضوعات مختلف از ویدئوهای مرتبط نیز استفاده کنید موجب تاثیر بیشتر بر مخاطب خواهد شد که نتیجه ی آن افزایش بازدید نوشته های سایت شما خواهد بود.
سئو سایت و بهینه سازی

4-دقت در رعایت سئو نوشته های سایت

سعی کنید با استفاده از افزونه Yoast seo به رعایت سئو در نوشته هایی که قصد انتشار آنها را در سایت خود دارید بپردازید. این موضوع باعث خواهد شد نوشته ای که در سایت خود منتشر می کنید با برخورداری از سئو مناسب جایگاه بهتری در گوگل کسب نماید.

5-منتشر کردن نوشته های سایت در شبکه های اجتماعی

برای سایت خود صفحه ای در تمام شبکه های اجتماعی پر مخاطب ایجاد کنید. و نوشته هایی را که در سایت خود منتشر می کنید در شبکه های اجتماعی نیز به اشتراک بگذارید این موضوع ضمن بهبود سئو سایت وب سایت شما، موجب افزایش مخاطبان سایت شما خواهد شد.

6-همواره سایت خود را به روز نمایید

سعی کنید نوسته های سایت خود را به صورت منظم ارسال نمایید این موضوع ضمن اینکه موجب بهبود رتبه ی سایت شما در موتور های جستجو گر خواهد شد موجب علاقه و ماندگاری مخاطبانتان به دنبال کردن نوشته های ارسالی شما خواهد شد.
منبع: بک لینک

Wednesday, October 17, 2018

بهینه سازی و سئو سایت با محتوای مناسب برای موتورهای جستجو


موتورهای جست و جو به طور مداوم استراتژی رتبه بندی خود را تغییر میدهند و نمی توان دقیقا عنوان کرد که در حال حاضر بر چه چیزی تمرکز دارند. اما رویه اصلی آنها همواره ثابت است. آنها متن را می خوانند و لینک را دنبال می کنند. به همین دلیل بسیار مهم است که شما کلمات کلیدی خود را در متن نمایان صفحه قرار دهید تا مطمئن شوید که موتور جست و جو آنها را می خواند و با خود می برد.

به هنگام نوشتن محتوای صفحات این موارد را مد نظر قرار دهید

  • متن باید حرفی برای گفتن داشته باشد.
  • از نظر قواعد املایی و نگارش نقص نداشته باشد.
  • به شکلی جذاب و ترغیب کننده تنظیم گردد.
  • به قصد اطلاع رسانی و کمک به دیگران نوشته شده باشد و نه برای اغفال و بزرگنمایی جملات متن طولانی نباشد.
  • اگر متن طولانی است و باید در یک صفحه نمایش داده شود، حتما پاراگراف بندی شود.
  • اگر حرفی برای گفتن ندارید، کسب رتبه های بالا برای تان مفید نخواهد بود. اگر بیننده بیاید و چیزی در سایت شما نیابد، آن گاه چه؟ خیلی واضح است، با خواندن گزیده ای از متن صفحات به سراغ آن ضربدر معروف می رود!
به محتوای صفحات دقت کنید. اگر خودتان نمی توانید، از دیگران بخواهید تا این کار را برای تان انجام دهند. هیچ وقت سعی نکنید که متن های طولانی را در یک صفحه بگنجانید بلکه آن را به چند بخش کوتاه تقسیم کرده، در صفحات مختلف ارایه دهید. با این کار هم به بینندگان خود فرصت فکر کردن دادهاید و هم این که شانس خود را در کسب رده های مناسب افزایش داده اید: به جای یک صفحه اکنون چند صفحه دارید.
بهینه سازی و سئو سایت برای موتورهای جستجو

بهینه سازی و سئو سایت با کلمات کلیدی

پروسه قرار دادن کلمات کلیدی در مکان های مهم صفحات سایت، بی ارزش و هدر دادن زمان خواهد بود اگر موتور جستوجو نتواند راهی برای خواندن آنها بیابد. نحوه ارتباط صفحات سایت با هم و نحوه ارتباط سایت با سایت های دیگر باید مورد توجه قرار گیرد زیرا پیوندها راه ورود موتورهای جستو به سایت ها و صفحات هستند. بنابراین به هنگام طراحی صفحات سایت باید توجه نمایید که موتورهای جست وجو بتوانند به سادگی لینک های درون صفحات را دنبال کنند و متون آن را بخوانند.
مؤلفه لینک را می توان همان ساختار سایت دانست. ساختار ساده و قابل دسترس در کسب رتبه های مناسب مؤثر است و همین طور کاربران نیز راحت تر با آن کار می کنند.

بهینه سازی و سئو سایت با محبوبیت آن

محبوبیت دارای دو زیر مؤلفه محبوبیت پیوندی و محبوبیت در تعداد کلیک ها می باشد. دستیابی به محبوبیت مناسب بدین معنا نیست که تا می توانید از سایتهای دیگر لینک بگیرید. تعداد لینک هایی که به سایت شما شده است، نوع و کیفیت سایت هایی که به شما لینک داده اند، سایت هایی که شما به آنها لینک داده اید و لینکهای داخلی سایت همگی در محبوبیت آن مؤثرند.
برای بالا بردن کیفیت لینک های ورودی، سایت خود را حتما در فهرست های مهم ثبت کنید. در فیس بوک و گوگل پلاس و توئیتر و بقیه شبکه های اجتماعی فعال باشید. دریافت لینک از سایت های محبوب، فوق العاده مهم است. ایست! به چه سایتی محبوب گفته می شود؟ سایت محبوبی که در رتبه بندی سایت مؤثر است دارای شرایط زیر است:
محتوایی مرتبط با محتوای سایت شما دارد. خود آن سایت لینک های ورودی زیادی از سایت های محبوب دیگر دارد.این گونه لینک ها هم در رتبه سایت مؤثرند و هم این که بیننده واقعی روانه سایت تان می کنند. فرض کنید که ۸۰ درصد ترافیک سایت تان از طریق موتورهای جست وجو فراهم می شود. حال اگر اتفاقی بیفتد و بر اثر تغییر سیستم رتبه بندی، رتبه های سایت شما همانند یک صخره سقوط کند و تمام ترافیک ناشی از رتبه ها را از دست دهید، چه میشود؟ هنوز هم بینندگان به سایت شما مراجعه می کنند زیرا شما در سایت های محبوب لینکهایی دارید که بیننده به سایت تان سرازیر می کنند.
اصولا اگر بخش عمده ای از ترافیک سایت تان تنها از طریق موتورهای جست وجو و به خصوص گوگل فراهم می شود، زنگ خطر به صدا در آمده است.
بهینه سازی سایت

محبوبیت در کلیک ها

مقوله دیگر، محبوبیت در کلیک ها است. برخی از موتورهای جست وجو و فهرستها تعداد دفعاتی که سایت شما در نتایج جست و جوی آنها کلیک می شود را در نظر می گیرند. هر صفحه ای از سایت شما که در نتایج جست وجو قرار می گیرد و کاربران با کلیک کردن روی عنوان آن وارد سایت شما می شوند، باعث بالا رفتن محبوبیت سایت خواهد شد.
این مورد قبلا بسیار مورد توجه بود اما اکنون به طور نامحسوس به صورت همیشگی و یا موردی مد نظر قرار می گیرد. در زمان نوشتن این بخش از کتاب یاهو به صورت همیشگی و گوگل به صورت موردی شمارش کلیک ها را انجام میداده اند.
منبع: بک لینک

محتوای سایت برای بهینه سازی و کسب رتبه بالا در موتورهای جستجو

محتوای سایت و سئو

محتوای سایت برای  بهینه سازی

 اجرای یک استراتژی مؤثر و بلندمدت بازاریابی با موتورهای جست و جو بدون توجه به خود سایت اصولا غیرممکن است. پی ریزی یک بنای مستحکم و قابل اتکا در خود سایت ضروری می نماید. سئو پروسهی طراحی، نوشتن متون، کدنویسی و برنامه نویسی کل وب سایت با هدف بالا بردن شانس دستیابی به رتبه های بالا در نتایج جست و جو است. در واقع بهینه سازی وسیله ای برای کمک به مخاطبان بالقوه است که وب سایت را به سادگی بیابند.
در پیاده سازی استراتژی بلندمدت،  متن در هر صفحه سایت و کل سایت مورد توجه جدی قرار دارد.

محتوای سایت و بهینه سازی

محتوا

محتوای صفحه، همه چیز است. مهم ترین بخش سئو سایت محتوای آن است. موتورهای جست و جو، کلمات و عبارت های هر صفحه را بایگانی می کنند لذا برای عملکرد بهتر شما باید کلمات دلخواه را در مکان های مهم کدهای صفحات سایت خود قرار دهید. مهم ترین بخش در مؤلفه متن، انتخاب عبارت های کلیدی درست است. شما باید عبارت هایی را برگزینید که واقعا مخاطبان سایت آنها را جست و جو می کنند. عبارات کلیدی ای که انتخاب می کنید باید دارای شرایط زیر باشند:
  • مربوط به موضوع اصلی سایت باشند.
  • مطمئن باشید که کاربران دیگر آنها را جست و جو می کنند.
  • خیلی رقابتی نباشند.
  • به عبارت دیگر آن عبارات، عبارات کلیدی سایت های بسیاری نباشند.

نکته مهم:

افزایش بی مورد تعداد کلمات کلیدی برای سایتی که محتوای کمی دارد، امتیازی محسوب نمی شود. برای هر عبارت باید به اندازه کافی در سایت شما محتوا موجود باشد که بتوانید بهینه سازی را متناسب با آن عبارت انجام دهید. بنابراین ابتدا ببینید که سایت شما چه دارد، بعدا متناسب با آن، عبارت انتخاب کنید. وقت خود را برای عباراتی که محتوایی برای آنها ندارید و یا محتوا به اندازه کافی ندارید، تلف نکنید!

محتوای سایت و موتورهای جستجو

موتورهای جست و جو به هنگام ارزیابی و رتبه بندی صفحات، به محتوای آنها توجه زیادی نشان می دهند. متنی که برای یک موتور جست و جو مهم است برای مخاطب شما هم مهم است. یعنی همان متنی که مخاطب شما به هنگام مراجعه به سایت می تواند آن را بخواند. منظور از متن مهم، متنی است که دو شرط زیر را دارا باشد.
متن باید بدون انجام هرگونه عمل خاصی در مرورگرهای استاندارد قابل رؤیت باشد. شما باید بتوانید متن را مستقیما از مرورگر خود کپی کرده و به یک ویرایشگر متن انتقال دهید.
محتوای سایت و بهینه سازی

موتورهای جستجو و موضوع سایت

موتورهای جستجو توجه زیادی به موضوع اصلی سایت دارند. موضوع اصلی سایت باید با مراجعه به چند صفحه سایت و به راحتی قابل تشخیص باشد. به عنوان مثال بسیاری از سایت ها که در آنها درباره همه چیز نوشته می شود، موضوع اصلی ندارند اما ممکن است موضوعات فرعی بسیاری داشته باشند. این نکته بسیار مهم است و باید به آن توجه نمایید. سعی کنید هر صفحه سایت تان به نوعی به موضوع اصلی مرتبط باشد. به همین خاطر به شما توصیه میشود به هر سایتی لینک ندهید و از هر سایت نیز لینک نگیرید. با دیدگاه سئو تنها باید به پل زدن بین سایت ها و صفحات مرتبط از لحاظ موضوع فعالیت بیندیشید. وقتی موتور جست و جو موضوع اصلی سایت شما را بداند هر یک از صفحات سایت تان اتوماتیک وار مرتبط با همان موضوع تشخیص داده می شود و شانس کسب رتبه های بالا افزایش می یابد.

متن عنوان صفحه و موتورهای جستجو

عنوان صفحه به دلایل متعددی هم از دیدگاه طراحی وب سایت و هم از دیدگاه موتورهای جست و جو، مهم است:
  • کاربران به هنگام خواندن صفحات سایت، آن را در مرورگر خود می بینند.
  • در رتبه بندی صفحات، بخشی از متن اصلی سایت در نظر گرفته می شوند.
  • عنوان صفحه چیزی است که در نتایج جست و جو، کاربران باید روی آن کلیک کنند تا به صفحه ای بروند.
  • به هنگام ذخیره و بوک مارک کردن صفحات به صورت پیش فرض از عنوان صفحه استفاده می شود.
بنابراین نوشتن مناسب عنوان صفحه را مانند یک قاعده اصولی همواره مد نظر داشته باشید. در نوشتن آن دقت کنید که در عین حال که حاوی کلمات کلیدی است باید بتواند کاربران را به کلیک کردن و آمدن به سایت ترغیب کند. قرار دادن کلمات کلیدی در آن ممکن است به کسب رتبه بالا منجر شود اما میزان کلیک هایی که در نتایج جست و جو بر آن می شود را هم باید مد نظر داشته باشید. یعنی به گونه ای بنویسید که بیشتر کلیک بخورد.
اگر کلمات کلیدی بسیاری دارید باید صفحات بسیاری نیز طراحی کنید و در آنها، عنوآنها را با کلمات کلیدی متناسب با همان صفحه بنویسید. قرار دادن یک عنوان ثابت در تمام صفحات سایت کار اشتباهی است که بسیاری مرتکب آن می شوند. این کار تنها زمانی درست است که سایت فقط یک کلمه کلیدی داشته باشد.
عنوان صفحه به عنوان یک پارامتر مهم، متأسفانه در بسیاری از سایت ها مورد توجه قرار نگرفته است.
منبع: بک لینک

Tuesday, October 16, 2018

عبارت های کلیدی مناسب در سئو سایت برای بدست آوردن رتبه های بالاتر

عبارت های کلیدی و سئو

انتخاب عبارت های کلیدی

 پایه و اساس یک استراتژی موفق و مؤثر بازاریابی با موتورهای جست و جو، انتخاب عبارت های کلیدی درست است. تحقیق و بررسی کافی برای انتخاب بهترین عبارت هایی که کاربران وب با جست و جوی آنها سایت شما را می یابند، حیاتی است. باید عباراتی را بیابید که مخاطبان بالقوه شما آنها را جست وجو می کنند نه عباراتی را که شما هنگام جست وجو از آنها استفاده می کنید یا دوست دارید از آنها استفاده کنید. عبارت های انتخاب شده باید آنهایی باشند که واقعا جست وجو می شوند و نه آنچه که شما فکر می کنید و یا حدس می زنید کاربران برای جست و جو از آنها استفاده می کنند.
رتبه بالا با عبارت مناسب تمام چیزی است که شما باید به آن دست یابید. امکان دارد شما با کلماتی همواره در صدر نتایج جست وجو باشید، اما موتورهای جست وجو حتی یک بیننده هم روانه سایت شما نکنند! علت آن هم بسیار ساده است: شما عبارت هایی را برگزیده اید که جست و جو نمی شوند. می توان گفت جذب تنها ۱۰۰ بیننده به سایت با کلمات مناسب بهتر از جذب ۱۰۰۰ بیننده با کلمات نامناسب است.
برای انتخاب کلمات کلیدی به تحقیق مناسب، دانش و شناختی درست از کسب و کارتان و همین طور منافعی که به مشتریان خود می رسانید، نیاز دارید. کاربران برای یافتن سایت های مورد علاقه خود، عبارت هایی را جست و جو می کنند. بعضی از عبارات بسیار جست و جو می شوند به این عبارتها، عبارت های محبوب گفته می شود. عده ای از عبارت ها نیز با کم جست وجو می شوند و یا اصلا جست و جو نمی شوند که عبارت های دارای محبوبیت کم یا فاقد محبوبیت، خوانده می شوند.

چه عباراتی را انتخاب کنید؟

برای انتخاب کلمات مناسب سه فاکتور عمده زیر را باید در نظر گرفت:
  • مرتبط بودن آنها با محتوای سایت(میزان ارتباط)
  • میزان استفاده از آنها در جست و جوهای کاربران(میزان محبوبیت)
  • میزان رقابت بر روی آنها در بین سایت های رقیب(میزان رقابت)
کلمات انتخاب شده در نهایت طبق یک استراتژی مورد استفاده قرار می گیرند سه فاکتور اشاره شده نقش مهمی در موفقیت این استراتژی دارند. استراتژی تعیین می کند که گستردگی کار چگونه باشد
محبوبیت یک مفهوم نسبی است و باید در هر موضوعی جداگانه مورد توجه قرار گیرد. وقتی بیشترین میزان جست و جوهای روزانه در یک صنعت خاص ۱۰۰۰ مورد است، مطمئنا عبارتی که ده درصد این مقدار در روز جست وجو می شود دارای محبوبیتی بالا خواهد بود. حال آن که ممکن است در صنعتی دیگر ۱۰۰۰ جست وجو در روز برای یک عبارت اصلا به چشم نیاید.
عبارت های کلیدی و سئو سایت

بررسی کلمات کلیدی در سایت رقبا

بررسی کلمات کلیدی و محتوای استفاده شده در سایت رقبایی که تاکنون شناسایی کرده اید!
شما باید بهتر از رقیب خود باشید پس باید بدانید او در حال حاضر چه کرده است. آنها هم مطمئنا سایت شما را بررسی می کنند. به یاد داشته باشید که اگر فقط تلاش کنید تا به رقبای خود برسید در نهایت مانند آنها خواهید شد. بهتر است همیشه ایده هایی دیگر را در نظر داشته باشید تا چند گام هم از آنها جلوتر باشید.
برای این کار کافی است به سایت آنها مراجعه کنید. عنوان صفحات مختلف سایت آنها معمولا گویای خیلی موارد است. دقت در نام کتب، نام افراد، نام محصولات، خدمات و مواردی از این دست که در سایت شما ذکر شده است. مثلا نام یک کتاب پرفروش، نام یک لپ تاپ، نام یک فیلم و... دقت در کلمات مورد استفاده در جست و جوهای داخلی سایت. تحلیل آمار دید و بازدید از سایت می تواند بهترین کمک در انتخاب کلمات کلیدی باشد. تاکنون کاربران با چه عبارت هایی سایت شما را یافته اند؟ از طریق کنترل پنل میزبانی خود می توانید به بخش آمار دسترسی داشته باشید. مشکلاتی که خریداران احتمالی محصول یا خدمات شما با آن روبه رو می شوند. مثلا بازیابی اطلاعات، تعمیر هارد، کاهش وزن، تودوزی ماشین، تنظیم موتور و...
در زمان کار با موتورهای جست و جو، آنها عبارت هایی را به کاربر پیشنهاد می کنند تا جست و جوی بهتری انجام دهد.

عبارت مناسب

عبارتی مناسب است که جست و جوهای بسیار و رقبای کم دارد اما صحبتی از قدرت رقبا نمی کند. ممکن است تعداد رقبا کم اما سایت هایی باشند که به خوبی سئو شده اند، تیم سئوی قوی و هزاران لینک دارند! رقابت با چنین سایت هایی سخت است. تعداد نتایج جست و جو نمی تواند به شما بگوید که رسیدن به ده رتبه اول ساده است یا خیر. رساندن رتبه از ۹۰۰ به ۱۰۰ بسیار ساده تر از رساندن رتبه از ۱۰۰ به ۹ است.
منبع: بک لینک

Monday, October 15, 2018

اهمیت بدست آوردن رتبه بالا در موتورهای جستجو با بهینه سازی سایت


رتبه بندی سایتسایت هایی که در رتبه های بالا قرار نمی گیرند، بخش مهمی از مخاطبین خود را از دست میدهند. البته موتور جستجو تنها روش کاربران برای یافتن وب سایتها نیست. ممکن است آنها آدرس یک سایت را در منابع دیگری نظیر رادیو و تلویزیون، روزنامه، کتاب، مجله و... بیابند. آنها ممکن است بر روی لینکهای درون ایمیل یا یک بنر کلیک کنند. توصیه ی سایت به دیگران هم روش مرسوم دیگری است. وب گردی یا همان مراجعه به لینکهای موجود در صفحاتی مانند " پیوندها"، "سایت های دیگر"، "سایر منابع "، شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و... هم گزینه ای دیگر است.

بینندگان گروه هدف مهم ترین بخش سئو سایت

یک سایت ممکن است هزاران بیننده داشته باشد، اما شمار بینندگان گروه هدف، برای آن حائز اهمیت است. آنها هستند که موفقیت سایت را رقم می زنند. در اغلب موارد این مراجعه کنندگان چیزی بیشتر از اطلاعات رایگان ارایه شده، می خواهند. شما اگر سایتی برای فروش لباس دارید، مراجعهی شخصی که نرم افزار طراحی لباس می خواهد چه فایده ای برای شما دارد؟ گروه هدف شما کسانی هستند که به دنبال لباس می گردند!
با توجه به استفاده میلیونی کاربران از موتورهای جست و جو، حضور هر چه بهتر در موتورهای جست و جو، راه حل منطقی و مقرون به صرفه ای در هر برنامه بازاریابی آنلاین می باشد. هر موتور جست و جویی معتبر نیست. هزاران موتور جست و جو وجود دارد، اما تنها عده ی معدودی از آنها دارای اعتبار و محبوبیتی مناسب هستند. کسب رتبه بالا در موتور جست وجویی که کاربران کمی دارد، فایدهی چندانی ندارد. مدیران سایت ها به دنبال کسب رتبه های بالا در موتورهای جست وجوی مهم و معتبر هستند. بررسی ها نشان می دهد که عمده کاربران وب اطلاعات مورد نیاز خود را به کمک موتورهای جست و جوی معتبر می یابند.
رتبه بندی سایت با سئو

رتبه بندی در موتورهای جستجو

امروزه در اغلب موارد کسب و کار آنلاین با مسئلهی رتبه بندی در موتورهای جست وجو هماهنگ شده است و رتبه های بالاتر مستقیما به فروش بیشتر، تعبیر می شود. شم بازاریابی حکم می کند که همواره در جایی حضور داشته باشیم که مشتری ما به آنجا سر می زند. اگر ما آنجا نباشیم، رقیب ما آنجا خواهد بود. به عبارت دیگر کسی که قرار است از ما خرید کند، از رقیب ما خرید می کند. بدین ترتیب رقیب ما هر روز چاق و چاق تر می شود و ما لاغر و لاغرتر. بازاریابی با موتورهای جست وجو دو هدف عمده زیر را دنبال می کند:
حضور در جاهایی که خریداران آنجا هستند. بالاتر بودن از رقبا(کسب وضعیت بهتر نسبت به رقبا)
این نوع بازاریابی شامل فعالیت های مختلفی می باشد که از مهم ترین فعالیت های آن، سئو یا همان بهینه سازی سایت است. قبلا تاکید کردم که سایت خود را حتما با مرورگرهای مهم ببینید تا مطمئن شوید که در همه ی آنها نمایش مطلوبی دارد. اما اکنون می گویم اگر سایت شما تنها برای مرورگرها بهینه سازی شده است، کمی تأمل کنید: سایت شما باید برای موتورهای جست و جو نیز بهینه سازی شود. در حقیقت موتورهای جست و جو از مهم ترین بینندگان هر سایتی می باشند. مرورگرها می توانند صفحات را حتی با وجود بعضی از خطاها در کدهای آن، به کاربران نمایش دهند، اما موتورهای جست و جو تا این حد مهربان نیستند! خوشبختانه توجه به موتورهای جست وجو در طراحی سایت، آن را برای کاربران سایت هم قابل استفاده تر می کند.
رتبه بندی سایت با بهینه سازی آن

بهینه سازی سایت برای رتبه بندی آن در موتورهای جستجو

بهینه سازی سایت به معنای استفاده از ترفندهای پیچیده نیست، بلکه در اغلب موارد به مفهوم به کارگیری شیوهها و اعمال تغییرات کوچک و ساده در سایت است که معمولا تأثير فوق العاده ای در بالا بردن ضریب نفوذ سایت در موتورهای جست وجو دارد. ضریب نفوذ مناسب به معنای حضور در موتورهای جست و جوی مهم و معتبر، بایگانی شدن هر چه بیشتر صفحات سایت در آنها و قرار گرفتن در صفحه های اول تا سوم نتایج جستجو است.
منبع: بک لینک

Sunday, October 14, 2018

چگونه لینک باعث بدست آوردن رتبه های بالا سایت شما در موتورهای جستجو میشود؟

لینک و سئو
پروسه قرار دادن کلمات کلیدی در مکان های مهم صفحات سایت، بی ارزش و هدر دادن زمان خواهد بود اگر موتور جستوجو نتواند راهی برای خواندن آنها بیابد. نحوه ارتباط صفحات سایت با هم و نحوه ارتباط سایت با سایت های دیگر باید مورد توجه قرار گیرد زیرا پیوندها راه ورود موتورهای جستو به سایت ها و صفحات هستند. بنابراین به هنگام طراحی صفحات سایت باید توجه نمایید که موتورهای جست وجو بتوانند به سادگی لینک های درون صفحات را دنبال کنند و متون آن را بخوانند.

مؤلفه لینک  همان ساختار سایت

مؤلفه لینک را می توان همان ساختار سایت دانست. ساختار ساده و قابل دسترس در کسب رتبه های مناسب مؤثر است و همین طور کاربران نیز راحت تر با آن کار می کنند.
دستیابی به محبوبیت مناسب بدین معنا نیست که تا می توانید از سایتهای دیگر لینک بگیرید. تعداد لینک هایی که به سایت شما شده است، نوع و کیفیت سایت هایی که به شما لینک داده اند، سایت هایی که شما به آنها لینک داده اید و لینکهای داخلی سایت همگی در محبوبیت آن مؤثرند.
برای بالا بردن کیفیت لینک های ورودی، سایت خود را حتما در فهرست های مهم ثبت کنید. در فیس بوک و گوگل پلاس و توئیتر و بقیه شبکه های اجتماعی فعال باشید. دریافت لینک از سایت های محبوب، فوق العاده مهم است.
لینک و سئو سایت

دریافت لینک از سایت های مورد نظردتان

سایت مورد نظرتان باید محتوایی مرتبط با محتوای سایت شما دارد. خود آن سایت لینک های ورودی زیادی از سایت های محبوب دیگر دارد.این گونه لینک ها هم در رتبه سایت مؤثرند و هم این که بیننده واقعی روانه سایت تان می کنند. فرض کنید که ۸۰ درصد ترافیک سایت تان از طریق موتورهای جست وجو فراهم می شود. حال اگر اتفاقی بیفتد و بر اثر تغییر سیستم رتبه بندی، رتبه های سایت شما همانند یک صخره سقوط کند و تمام ترافیک ناشی از رتبه ها را از دست دهید، چه میشود؟ هنوز هم بینندگان به سایت شما مراجعه می کنند زیرا شما در سایت های محبوب لینکهایی دارید که بیننده به سایت تان سرازیر می کنند.
اصولا اگر بخش عمده ای از ترافیک سایت تان تنها از طریق موتورهای جست وجو و به خصوص گوگل فراهم می شود، زنگ خطر به صدا در آمده است. گوگل دوست وفاداری نیست و دلبستگی عاشقانه به آن خانه سوز است. راههای دیگر جذب بیننده به سایت را فراموش نکنید، به روزی فکر کنید که گوگل به شما اخم کند.
لینک و بهینه سازی سایت

ارتباط متن و لینک

موتور جستجو متن را می خواند و لینک را دنبال می کند. پس کاری کنید که همه متن های سایت شما را به سادگی بخواند و هر چه بیشتر به کمک لینک ها از سایتهای مرتبط دیگر به سایت شما مراجعه کند. اگر سایت شما به کمک توازن در سه مؤلفه محبوبیت، متن و لینک به رتبه های مناسب دست یابد، تغییرات در رتبه های آن شدید نخواهد بود، بلکه دامنه تغییرات آن، کم و مشخص می ماند یعنی رتبه سایت به یک باره از ۹ به ۸۷ نمی رود. به عبارت دیگر رتبه های آن مانند صخره سقوط نمی کند.
حالت ایده آل این گونه خواهد بود که هر سه مؤلفه را تا بالاترین جایگاه ممکن بهینه سازی نماییم. اما بهتر است واقع گرا باشیم: در عمل تعداد کمی از سایتها می توانند به این حالت دست یابند. به طور کلی سایت ها می توانند در یکی از حالات زیر دارای رتبه های مناسبی باشند:
  • سایت های دارای بالاترین حد بهینه سازی در هر سه مؤلفه متن، لینک و محبوبیت
  • سایت های دارای مؤلفه های متن و محبوبیت بالا اما مؤلفه لینک متوسط
  • سایت های دارای مؤلفه متن و لینک متوسط اما محبوبیت بالا
اگر سایت شما محبوب باشد اما عبارت جست وجو شده در آن موجود نباشد، نمی تواند در رتبه های مناسب نتایج جست وجو قرار گیرد اگر شما سایتی پر محتوا و مفید داشته باشید چرا دیگران به سایت تان لینک نکنند. آنها از این که توانسته اند به بینندگان خود سایتی مفید معرفی کنند، حتما دلشاد خواهند بود. باور کنید مشکل حل نشده است. شما باید این مدیران را برای لینک دادن قانع کنید.
منبع: بک لینک

Saturday, October 13, 2018

الگوریتم موتورهای جستجو برای بهینه سازی و سئو سایت شما چیست ؟

الگوریتم و موتورهای جستجو
آن چه که موتورهای جست و جو انجام میدهند، با درجه های متفاوتی از موفقیت، فراهم آوردن یک وسیله ساده جست و جو است. وقتی که یک کاربر عبارتی را جست وجو می کند، موتور جست وجو فهرستی از سایت ها را که ممکن است تعداد آنها از چند مورد تا چند میلیارد متغیر باشد، به وی ارایه می کند. سایتهایی که موتور جست و جو به عنوان نتایج جست و جوی خود ارایه می کند، برحسب میزان ارتباط با عبارت جست وجو شده، لیست می شوند. به این ترتیب سایتی به عنوان اولین سایت در نتایج جستوجو معرفی می شود که مرتبط ترین سایت با عبارت جست وجو شده از دید آن موتور جست و جو است.
دقیق و مرتبط بودن نتایج جست و جو، چیزی است که کاربران وب همواره از موتورهای جست و جو انتظار دارند. هرچه نتایج جست و جوی یک موتور جست و جو دقیق تر و مرتبط تر باشد، محبوب تر خواهد بود و بنابراین کاربران بیشتری به آن مراجعه خواهند کرد.
نکته جالب این است که اگر در تمام موتورهای جست و جو، عبارت یکسانی جست وجو شود، هیچ کدام از آنها نتایج یکسانی ارایه نمیدهند و با نتایج کاملا متفاوتی روبه رو می شویم. تفاوت در ارایهی نتایج در موتورهای جست و جو از تفاوت آنها در الگوریتم (Algorithm) یا سیستم رتبه بندی، پایگاه داده (Database) و میزان فضول بودن بخش جمع آوری داده آنها ناشی می شود. حتی اگر همه ی آنها از پایگاه داده یکسانی نیز استفاده کنند، باز هم نتایج جست و جو متفاوت خواهد بود.
هر موتور جست و جو، برای رده بندی صفحات وب از الگوریتم خاصی استفاده می کند که بسیار محرمانه است. الگوریتم مجموعه ای از دستورالعمل هاست که ترتیب قرار گرفتن سایت ها را در خروجی موتور جست وجو مشخص می کند. برای این که سایت ها باهم مقایسه شده و بر حسب میزان ارتباط با موضوع مورد جست وجو مرتب شوند، موتور جست وجو الگوریتم را بر مجموعه ای از پارامترها (فاکتورها) و یا به بیان گوگل سیگنال ها (Signal) اعمال می کند. پارامترهای مورد توجه موتورهای جست و جو نیز همانند الگوریتم آنها ناشناخته است و این ناشناخته ها جذابیت دنیای موتورهای جست و جو را دو چندان می کند.
الگوریتم وسئو

 الگوریتم موتورهای جستجو

متخصصان بسیاری در تلاش اند تا الگوریتم و پارامترهای مورد توجه موتورهای جست و جو را شناسایی کنند تا بتوانند به رتبه های بالاتری دست یابند و شانس خود را در کسب درآمد بیشتر، افزایش دهند. البته به موازات آنها، موتورهای جست و جو نیز الگوریتم های خود را هوشمندتر کرده و بر اقدامات امنیتی برای حفاظت از آنها می افزایند. امروزه متخصصان سئو، تنها با استفاده از تجربه های به دست آمده، قصد بهبودی رتبه های سایت خود را دارند. آنها همواره در حال بررسی و مقایسه نتایج جست وجو هستند و رویدادها و اخبار مرتبط با موتورهای جست و جو را پی گیری می کنند تا مبادا با افت چشم گیری در رتبه های کسب شده خود روبه رو شوند.

الگوریتم  گوگل

گوگل پس از شاخص گذاری وب سایت شما می‌تواند آن را در نتایج جستجو نشان دهد. گوگل سعی دارد یک پرس و جوی خاص را با صفحات وب مطابقت دهد که شاخص گذاری شده باشد. برای اینکار گوگل یک الگوریتم خاص دارد که تصمیم می‌گیرد کدام صفحات نمایش داده می‌شوند. اینکه این الگوریتم چگونه کار می‌کند یک راز است. هیچ‌کس دقیقا نمی‌داند چه عواملی در تصمیم‌گیری درباره نتایج جستجو تصمیم‌گیری می‌کنند.
الگوریتم گوگل استاتیک نیست. آن به طور مرتب تغییر می‌کند. عواملی که نظم و اهمیت عوامل مختلف را تعیین می‌کنند اغلب تغییر می‌کنند. اگرچه این الگوریتم محرمانه است، گوگل به ما می‌گوید که کدام چیزها مهم هستند. با این حال نمی‌دانیم که چقدر مهم است ، و نمی‌دانیم که گوگل درباره همه فاکتورها صحبت می‌کند یا نه. تست و آزمایش حس نسبتا خوبی برای عوامل مهم و تغییرات در این عوامل به ما می‌دهد. ما این عوامل را در متصل شونده سئو قرار می‌دهیم و در بسیاری از نوشته های سایت خود در مورد آن صحبت می‌کنیم.
الگوریتم و بهینه سازی سایت

پیوندها در موتورهای جستجو

بسیار مهم است که درک اولیه از چگونگی استفاده گوگل و بسیاری از موتورهای جستجوی دیگر را داشته باشیم. تعداد لینک‌های مربوط به یک صفحه برای تعیین این که این صفحه چقدر مهم است ، استفاده می‌شود. بنابراین هر چه لینک‌های بیشتری یک سایت خاص داشته باشند، موتورهای جستجوی بسیار مهم فکر می‌کنند که این مکان وجود دارد. هر دو لینک داخلی(که از یک وب سایت می‌آیند) و همچنین لینک‌های خارجی(از وب سایت‌های دیگر) می‌توانند به رتبه‌بندی یک صفحه وب در گوگل کمک کنند. با این حال، برخی لینک‌ها از بقیه مهم‌تر هستند. لینک‌هایی از وب سایت‌هایی که تعداد زیادی از لینک‌های ورودی را دارند ، به طور کلی مهم‌تر از لینک‌های وب سایت‌های کوچک با چند لینک ورودی هستند.
اهمیت پیوندها در واقع چیزی بود که منجر به ایجاد لینک فعال شد. تا زمانی که شما در حال جمع آوری لینک هایی مفید و درست هستید، ساخت پیوند می تواند یک استراتژی سئو خوب باشد.

بهینه سازی سایت و گوگل

بهینه سازی موتور جستجو(جستجوگرها) عملی برای بهینه سازی سایت ها است و تلاش می کند آنها را در موقعیت عالی در نتایج جستجوی قرار دهد به منظور انجام این کار ، سئو تلاش می‌کند یک وب سایت را با توجه به الگوریتم گوگل شکل دهد. اگرچه الگوریتم گوگل همچنان سری است، طی یک دهه تجربه در سئو به ایده خوبی در مورد عوامل مهم منجر شده‌است.
ما همه ارتباطات را توسط گوگل در مورد تغییرات در الگوریتم کنترل می‌کنیم و آنچه واقعا در موتورهای جستجو عمل می‌کند را آزمایش می‌کنیم. استراتژی سئو شما هرگز نباید یک فریب باشد. گوگل می خواهد کاربر را به نتیجه ای که مطابق با جستجوی خود اوست، نشان دهد. اگر می خواهید در نتایج جستجو برای یک واژه خاص زیاد ظاهر شود، مطمئن شوید که سایت شما متناسب با آن عبارت جستجو است.
منبع: بک لینک